Lemondana milliárdjairól a kisfiú, ha visszakaphatná apját

Címkék: millió, kártérítés, vagyon, Lockerbie

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A napokban emlékeztek meg a skóciai Lockerbie-ben 20 évvel azelőtt lezuhant repülőgép-szerencsétlenség áldozatairól, ahol ott volt annak a Steven Flannigannak a kisfia is, aki a tragédiában szüleit és testvérét veszítette el, viszont ő maga életben maradt. Az időközben vonatszerencsétlenségben elhunyt férfi 20 éve több millió fontos kártérítést kapott, amit aztán kisfia örökölt, aki most azt nyilatkozta, odaadná az egész vagyont, hogy édesapját visszakapja.

A napokban emlékeztek meg a skóciai kisvárosban, Lockerbie-ben 20 évvel azelőtt lezuhant repülőgép-szerencsétlenség áldozatairól. A tömegben ott volt annak az időközben elhunyt férfinak a kisfia is, aki két évtizede "Lockerbie árvájaként" híresült el, akkor ugyanis ő volt családjából az egyetlen, aki megúszta a balesetet.

Nem foglalkozik a pénzzel

Az akkor 14 éves lockerbie-i Steven Flannig életét 1988. december 21-én az mentette meg, hogy átosont a szomszéd garázsba azt a biciklit megszerelni, amelyet húgának szánt karácsonyra.

Ekkor zuhant a Pan Am légitársaság Frankfurtból New Yorkba tartó járata  a városra és családi otthonukra. A fedélzetén utazó 243 utas, a 16 fős személyzet, valamint Lockerbie 11 lakója, köztük a fiú szülei és húga életét vesztette.

Bár Steven Flannig és bátyja, David akkor hatalmas kártérítést kaptak, sorsuk még rosszabbra fordult. Öt évvel később David Flannig, akit teljesen összetört a családja elvesztése és inni kezdett, elhunyt egy thaiföldi szállodában. Szívroham végzett vele.

Örököse és öccse, Steven Flannig később családot alapított, és 1997-ben gyermeke született, azonban 2000-ben újabb szerencsétlenség érte a Flannig famíliát.

Az egykor "Lockerbie árvájaként" emlegetett Steven maga is árván hagyta fiát, miután elütötte egy vonat.

A férfi 11 éves fia összesen 18 millió fontos, vagyis mintegy 5 milliárd forintos vagyonhoz juthat hozzá, amint nagykorúvá válik. 

"Fogalmam sincs, mihez kezdek majd a pénzzel. Nem is igazán gondolok rá. Az egészet odaadnám, hogy apát visszakaphassam" -  mondta el az újságírói kérdésekre Luke.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5