Lelőttek egy milliomost

Címkék: milliomos, halál, Ázsia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Agyonlőttek reggeli kocogás közben Malajziában egy zálogház-tulajdonos milliomost. Az ismeretlen tettes valószínűleg egy kölcsönügylet miatt gyilkolt.

Datuk M. Gunasegaran gyilkosai semmit nem bíztak a véletlenre, a milliomost kétszer is meglőtték. Az egyik lövés a fején, a másik a hasán érte. A rendőrséget csütörtök reggel hat óra 15 perckor értesítette egy járókelő.

Az elkövető biztosra ment

Gunasegaran állítólag a gyilkosság előtti éjszakát az irodájában töltötte, és innen indult kocogni. A híresztelések szerint az áldozatot korábban már megfenyegették.

A rendőrség szerint a gyilkosság hátterében egy kölcsönügylet áll. A helyszínen két lövedéket találtak a nyomozók. Nem kizárt, hogy az eset összefüggésbe hozható egy hasonló gyilkossággal, amelyet egy Datuk S. Krishnasamy nevű képviselő ellen követtek el, ugyanis lehet, hogy ugyanabból a fegyverből adták le a lövéseket, amellyel a milliomos életét is kioltották.

A meggyilkolt üzletember éppen a napokban ünnepelte 49. születésnapját. A milliomos több zálogházat és egy legális hitelcéget vezetett, ezenkívül a mezőgazdaságban is rendelkezett érdekeltséggel.

Az áldozat igen népszerű volt a környéken, és ezt annak köszönhette, hogy rendszeresen támogatta a szegényeket. A legutóbbi Deepavali nevű hindu ünnepen például körbejárt a házakban, hogy személyesen kézbesítse adományait, nyilatkozta egyik barátja, aki nem egyezett bele neve publikálásába.

A rendőrség még vizsgálja a fegyverszakértők jelentését, és a tettes felkutatására egy speciális egységet hoztak létre.

A leggazdagabbak élete gyakran kerül veszélybe, a sikeres és sikertelen támadások hátterében azonban sokszor nemcsak a milliomosok mozdítható értékeinek megszerzése áll.

Előfordul, hogy csak évek múlva derül fény az elkövetők valódi szándékára. Fél évvel ezelőtt egy floridai milliomost lőttek le a saját otthonában.

Stephen Walsh halálát lőtt seb okozta, A milliomos a gyilkosság napján nem jelent meg a munkahelyén, hanem egy fontos üzleti partnere látogatását várta. Holttestét az egyik munkatársa fedezte fel, aki egy tárgyalás miatt érkezett a 61 éves férfi rezidenciájára.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5