Gyémánt formában szálltak szellemek a Földre

Címkék: millió, luxus, gyémánt, ékszer, kollekció

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A DeBeers Amulett kollekciójába milliós értékű ékszerek tartoznak. A gyűrűk és függők az afrikai hiedelemvilág szellemeit jelenítik meg. A gyémánt formájában Földre szállt szellemek vidámmá teszik viselőjüket.

A DeBeers cég egy újabb legendát választott, hogy annak "keretein belül" gyémántokkal díszített, misztikus ékszert dobjon piacra. Az új kollekció jóindulatú szellemeket idéz meg ízléses, de földhözragadt formában.

Vidám lesz, aki kapja

Ezek a szellemek ugyanis a legenda szerint régen a csillagokban éltek, miután azonban csínyt követtek el, összeütköztek, majd gyémánttá változva a Földre zuhantak. Akár a hullócsillagokkal, akár mással hozható összefüggésbe az érdekes legenda, az ékszereket gyártó cég tervezői ötletesen használták fel új termékeikhez.

Az Amulett kollekcióval kapcsolatos inspirációt elmondásuk szerint a DeBeers tervezői közvetlenül Afrika hiedelemvilágából nyerték. Mindenekelőtt a vezető szellemektől, Gugu-Jugutól, aki a tánc és tréfacsinálás, illetve Meme-Galától, aki a nevetés szelleme.

Gugu-Juju 18 karátos fehérarany gyűrűként testesült meg a kollekcióban. A rajta lévő apró gyémántok összesen 0,95 karátnyiak. A nevetés szelleme is vidámmá teszi azt, aki ajándékba kapja, a szintén fehérarany testre itt 3,12 összesített karátnyi gyémánt került.

A gyártó maga a gyémántok titkainak őrzőjeként lépett új kollekciójával a piacra. A legkülönbözőbb típusú és kidolgozottságú ékszerek, függők 6000 dolláros (1,14 millió forintos) ártól kaphatóak.

Így aztán nemcsak varázserejükkel fakasztják mosolyra tulajdonosukat. Hiszen a vidámság forrása önmagában az is, ha egy hölgy ilyen értékes ékszer tulajdonosa.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5