Bőr borítású billentyűzet egy számítógép áráért

Címkék: high-tech, klaviatúra, luxus, bőr, Gokukawa

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Gokukawa fekete bőr billentyűzet bármelyik elegáns íróasztalon jól mutat. A tervezők a klaviatúrát és az összes gombot bevonták a nemes anyaggal, a betűk és számok kívánság szerint kerülnek rá. Így magyar karakterekkel is elérhető a középkategóriás számítógép árán kapható irodai eszköz.

Annyira extra ötlet, hogy tulajdonképpen az a furcsa, eddig senkinek nem jutott eszébe bőrrel bevonni egy billentyűzetet. Az első fecske a japán Gokukawa cég, ők az elegáns használati tárgy sorozatgyártásába kezdtek.

Csokoládénak tűnhet, de igazából bőr

A kép alapján inkább tűnik egy szép szelet étcsokoládénak, de élőben minden bizonnyal igazi luxust sugároz a billentyűzet. Tapintásra is olyan lehet, mint egy drága autó bőrrel bevont kormánya vagy egy elegáns esernyő markolata.

Az alapmodellel nehéz dolgozni, kivéve azoknak, akik képesek vakon gépelni. Alapból ugyanis a gyártó egyszínű feketén hagyja a gombokat, hogy bármilyen piacon használható legyen a klaviatúra. Természetesen a vásárló kérésére rákerülhetnek a fehér nyomott írásjelek, kívánság szerint az ékezetes magyar betűk is.

A felhasznált anyagok közül láthatóvá a bőrön kívül a fát tették, így a számítógépes periféria még inkább exkluzivitást sugall. Egyetlen kifogásunk ellene, hogy a numerikus billentyűzet lemaradt róla, látunk rá esélyt, hogy jó pénzért külön megvásárolhatjuk majd a jövőben. 

A bőrgarnitúrával, tolltartóval, bőrbetétes íróasztallal tökéletesen harmonizáló klaviatúra bármelyik felsővezető irodájában jól mutat. Ára a kívánság szerint rányomott betűkkel 603 dollár (118 ezer forint).

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5