A világ legvékonyabb tévéje

Címkék: high-tech, tévé, Sharp, LCD

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Mindössze 23 milliméter vastag a Sharp XS1 AQUOS, a világ legvékonyabb tévéje. A LED-es háttérvilágítás miatt nemcsak a falhoz simul, de a gyártó szerint a képe is szép. A meglehetősen drága készülék minőségi hangrendszert is kapott.

A Sharp új televíziós családjánál pillanatnyilag nem kapható vékonyabb, mindössze nem egészen egy hüvelyk, azaz 2,3 cm a vastagsága. Pillanatnyilag két különböző méretben kapható, a kisebbik 52, a nagyobbik 65 inch (132 és 165 cm) átmérőjű.

A vékony tévé egy bemutatón

A modellek az új RGB LED technológiára épülnek, ami a kis mélység mellett jó képminőséget és mély fekete színeket ígér. Kontrasztarányuk egymillió az egyhez (!), és tudják a száz herzes képfrissítést is. Mindezt akár full HD felbontás mellett is, az átlagodnál alacsonyabb energiafogyasztással.

A kis vastagsághoz fejlesztették ki az ultra vékony hangszórókat is, melyek a kicsi, de minőségi erősítővel együtt tiszta hangot is nyújtanak. A 2.1-es rendszer lecsatolható a tévéről, és így külön is a falra erősíthetők a hangsugárzók, növelve a térélményt.

Az idei IFA kiállításon bemutatott két modell 9 és 11 ezer fontos áron került a boltokba. Magyarországon 2008 novemberében kerültek forgalomba, 2,9, illetve 3,9 millió forintos áron.

Úgy tűnik, a lapos képernyők között tovább folyik a verseny, ami az egyre nagyobb átmérő mellett a falhoz lapulásban is megnyilvánul. Ez addig mindenki által akceptálható, amíg nem megy a minőség rovására, és a Sharp most ezt ígéri.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5