Celebekkel felturbózott luxusparti

Címkék: luxus, millió, óra, First Class Party

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

December 6-án immár hatodik alkalommal rendezték meg a First Class Party-t a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal báltermében. A mintegy 300 fős elitbuli keretén belül idén is luxuscégek sokasága mutatkozott be, köztük óráscégek, 1-45 millió forintos modelljeikkel.

Idén hatodik alkalommal került sor a hazai pénzügyi elit báljára, a First Class Party-ra, amelyet a Baraka Ékszerház 2002 óta minden évben megszervez. A Corinthia Grand Hotel Royalban tartott zártkörű eseményre mintegy 300 fős vendégsereget vártak a szervezők.

A szervezők celebekről is gondoskodtak

Ezzel párhuzamosan ismét egyedülálló óra- és ékszerbemutatót szerveztek, ahol tizenegy, svájci órát gyártó cég legújabb modelljei mellett a Roberto Coin ékszerek keltették a legnagyobb feltűnést. Az olasz cég kiegészítői, amelyeket olyan világsztárok hordanak, mint Madonna, Sharon Stone, Nicole Kidman vagy Jennifer Lopez, többnyire milliós értéket képviseltek.

A kiállított órák - árukat tekintve - szintén nem maradtak el az ékszerek mögött. Volt, amelyik megközelítette a félmillió eurót. Az egy-két millió forintos szerényebb modellek ára valósággal eltörpült a mellett a mintegy 130 millió forintos férfimodell mellett, amelyet az egyik szervező a legdrágább kiállított darabként emelt ki.

A Girard-Perregaux cég egyedi órája az időmérés pontosságát és a szerencsejáték kiszámíthatatlanságát egyesíti, számlapjában egy kis játékgép található. Évente mindössze tíz darab ilyen exkluzív kiegészítőt gyárt az 1971 óta luxusórákkal foglalkozó cég.

A kiállított órák többségét hónapokon, akár éveken keresztül készítették, a legfinomabb és legnemesebb alapanyagok (gyémánt, krokodilbőr stb.) felhasználásával alkották meg őket.

Az egyedi bemutató a víz jegyében zajlott. Az est hangulatát piros-fehér matrózruhába öltözött táncoslányok és félmeztelen, az óracégek logóival "kivarrt" táncosfiúk alapozták meg.

A különböző modellek bemutatása közben Roy énekelt, és a BMW vitorlázó csapata vállán érkezett a terembe sellőként Bódi Sylvi, Szorcsik Viki és Zimány Linda.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5