Nem fizeti ki tartozásait a milliomos focista

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem rendezi egy sportügynökség felé fennálló tartozását Wayne Rooney, a Manchester United sztárjátékosa, pedig feleségével együtt körülbelül 35 millió fontos vagyont halmozott fel. A fényűző életmódra egy bírósági dokumentumból derült fény.

Wayne Rooney-t és feleségét, Coleent a Provocative Sports Management nevű sportügynökség idézte a bíróság elé, mert a sztárfocista állítólag 500 ezer fonttal (151 millió forinttal) tartozik nekik, számolt be Daily Mail online kiadása. A Manchester United játékosa állítólag nagyon dühös lett, amiért költekezései a nyilvánosság elé kerültek.

Sokat keresnek, sokat költenek, és nem törlesztenek

A sportügynökség szerint a pár ezenkívül "elfelejtette" rendezni júniusi esküvőjük számláinak egy részét. A futballsztárnak könyvelő céget is megvizsgálták, és kiderült, hogy Rooney egy egyhetes ibizai nyaralás 19 ezer fontra (5,7 millió forintra) rúgó számláit a "költségek" között számoltatta el.

Hasonlóan járt el a felesége is, aki egy Miamiban eltöltött görbe hétvége 860 fontos (260 ezer forintos) italszámláját, ruhákról szóló blokkokat és koncertjegyeket könyvelt el költségként.

A tárgyalásra a jövő év elején kerül majd sor. A vádak szerint Rooney-ék nem fizettek a sportügynökségnek, miután a saját ügynökük, aki egyben a cég alapítója is, felmondott.

Természetesen nem anyagi problémák állnak a tartozások hátterében. A bírósági dokumentumokból kiderül, hogy heti 90 ezer fontos (27 millió forintos) gázsiján kívül Rooney havi 760 ezer fontot (230 millió forintot) kap a róla készült fotók jogdíjaként.

A 23 éves focista bankszámlájára évente 1 millió fontot (302 millió forintot) utal át a Nike, félévente pedig csaknem 120 ezer font (36 millió forint) érkezik egy számítógépes játékokat árusító cégtől. A bevételek sorához tartozik még egy 12 éves, öt könyvre szóló szerződésből származó évi 3,5 millió font (1 milliárd forint), a Coca-Colával kötött megállapodás pedig évente 600 ezer fontot (180 millió forintot) hoz a sztár konyhájára.

Mrs. Rooney-nak, aki korábban pénztárosként dolgozott egy szupermarketben, szintén van mit aprítania a tejbe.

A Real Women nevű TV-show-val epizódonként 13 ezer fontot (3,9 millió forintot) keres, az OK! magazin pedig havi 42 ezer fonttal (12 millió forinttal) honorálja az egyik rovatban megjelenő írásait.

A 22 éves nő 2007-ben életrajzi könyvet jelentetett meg, és egy gyerekeknek szóló könyvsorozatot is írt, ami újabb 50 ezer fontnyi (15 millió forintnyi) bevételhez juttatta. A bírósági dokumentumok a Rooney-házaspár közös vagyonát kürülbelül 35 millió fontra (10,5 milliárd forintra) becsülik.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5