Felhúzós mobil

Címkék: luxus, arany, high-tech, mobil, óra, Mobiado

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A limitált kiadású Mobiado telefon, a Professional 105GMT igazi különlegesség. A gazdag aranyozást, fabetétet és rendhagyó megjelenést már megszoktuk a cégtől, ezen a készüléken azonban két felhúzó-szerkezetet is találunk. Azokhoz a mechanikus órákhoz tartoznak, melyeket a vázba építettek.

Minden újabb aranyozott, gyémántos telefon hírével kapcsolatban azt gondolhatnánk, hogy nincs tovább, ebben a műfajban nem lehet már eredetit alkotni. A Mobiado most bebizonyította, hogy igenis lehet, például azzal, ha a klasszikust a modernnel ötvözzük.

Nem mindennapi darab

A kanadai cég igazi kuriózummal állt elő a gazdasági recesszióval mit sem törődve. A gyártó hagyományainak megfelelően szép nagy zafír kristályokat, nemes fát, valamint számítógéppel megformált, aranyozott fémet használtak az új modellhez is. A billentyűzetbe kerültek a zafírok, a gombok mellé kézzel festették az arany motívumokat. 

És ez nem minden. Az igazán nagy ritkaság az a két svájci óra, amit a mobil aljába építettek. A két hagyományos luxusterméket eddig még soha nem egyesítették, ez a 105GMT igazi különlegessége, egyedisége.

Természetesen az óra is minőségi darab, ahogy a (tulajdonképpen különösebb tudással nem bíró) mobil is. A különlegességből mindössze 50 darab készül, és ahogy oly sok exkluzív termék esetén, ennek az árát sem hozták nyilvánosságra. Nincsenek kétségeink, nyilván nem egy olcsó darab.

Szokták mondani, hogy az igazi luxus az, ami felesleges, értelmetlen fényűzés. Akkor ez a Mobiado közel negyed kilónyi tiszta luxus.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5