Érzéki ital karácsonyra

Címkék: likőr, luxus, karácsony, Grand Marnier

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Érzéki külsőbe burkolt likőr került forgalomba a karácsonyi szezonra és az év végére való tekintettel. A Grand Marnier Cosy névre keresztelt, limitált szériás kiadásának mindössze 160, nemes anyagokból készült "vörös köntösbe" öltöztetett példánya decembertől kapható néhány kiemelt szakboltban.

Bemutatták a Grand Marnier Cosy névre keresztelt, limitált szériás kiadását, amely a hatodik eleme a 2003-ban bevezetett különleges szériának. A Magyarországon most debütáló, mindössze 160 példányban forgalomba kerülő, nemes anyagokból készült "vörös köntösbe" öltöztetett változat decembertől kapható néhány kiemelt szakboltban.

Érzéki, meghitt pillanatokra

A Grand Marnier a hagyományokhoz híven a 2008-as évet is limitált szériás különlegességével búcsúztatja. A trópusi keserűnarancs és a finom konyak elegyéből készült likőr idei öltözéke az érzékiség jegyében született: a nubuk, a fém és a szőrme felhasználásával készült.

A korlátozott példányszámban forgalmazott Cosy Edition "vörös köntösének" célja a likőr forgalmazója, a Pernod Ricard Hungary munkatársai szerint az, hogy melegsége tükrözze az ital bársonyos ízét, egyúttal titokzatossá tegye az üvegben rejlő, gyömbérszínű nedűt.

A Magyarországon most debütáló exkluzív kiadás, a Cosy december 9-i ünnepélyes bemutatásán és az azt követő fogadáson Gulyás Csaba, a Bartrender Magazin alapító főszerkesztője által kreált forró koktélkülönlegességeket, illetve a Grand Marnier "hivatalos" koktélját is felszolgálták. Emellett a világ legkedveltebb két íze, a narancs és a csokoládé, valamint a Grand Marnier lágy összeolvasztásának eredményeként született csokoládékülönlegességekből is kóstolót tartottak. 

A luxus aperitifet Louis-Alexandre Marnier Lapostolle alkotta meg 1880-ban. A receptúra Charente kastélyának válogatott konyakjaiból, valamint egy különleges egzotikus gyümölcs, a Citrus Bigaradia narancs finom aromájának összhangjából született.

Napjainkban a Grand Marnier tisztán jégre öntve, koktélok és úngynevezett longdrinkek alapjaként egyaránt a bárok, éttermek és a különleges lounge-k népszerű itala, felhasználásának pusztán a kreativitás szabhat határt. 

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5