Elütötte kislányát egy milliomos farmer

Címkék: milliomos, luxus, üzletember, tragédia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Eljárás indult az ellen a multimilliomos brit gazdálkodó ellen, aki véletlenül elgázolta kislányát. Egyelőre rejtély, hogy a másfél éves Greta miként került az autó elé.

Rendőrségi eljárás indult egy herefordshire-i milliomos gyümölcskereskedő ellen, aki véletlenül elütötte gyermekét a házuk autófeljáróján. A 43 éves Angus Davison éppen dolgozni indult, és nem is vette észre, hogy BMW sportkocsijával elgázolta a 18 hónapos kislányt.

Fel sem tűnt neki a gázolás

A balesetről csak akkor értesült, amikor magyar bébiszitterük, Ferenczy Gabriella kétségbeesetten felhívta a hírrel.
A másfél éves Greta édesanyjának szintén a gyermekfelvigyázó szólt, aki bevitte a házba a sérült kislányt. Az egyébként gyermekorvos Beata Davison azonnal nekiállt újraéleszteni a kicsit.

A rendőrségi meghallgatáson az apa elmondta, hogy ő hagyta nyitva a bejárati ajtót. A házaspárnak két nagyobb gyermeke is van, a négyéves Finlay és a hétéves Ariana, akik éppen összevesztek. "Finlay ott állt könnyes arccal az ajtóban, nem akartam rácsukni az ajtót, így félig nyitva hagytam" - mesélte sírva Angus Davison, kiegészítve azzal, hogy mindeközben ő úgy tudta, a legkisebb ágyban van még. 

"Néztem a kisfiam síró arcát, és integettem neki, azt nem tudtam, Greta éppen hol van" - tette hozzá a megtört férfi, aki szerint a kicsi talán elköszönni osonhatott ki.

Az anya azt mondta, éppen a fürdőszobában volt, amikor meghallotta a magyar bébiszitter sikoltását. "Gabby hozta be a kislányom, aki sápadt és élettelen volt" - mesélte az anya, aki a konyhában élesztette újra a kicsit.

A szakértők az autó visszapillantó tükreivel mindent rendben találták, azt mondják, Gretát alacsony termete miatt eleve lehetetlen lett volna észrevenni az autó mögött. A vizsgálat szerint a kislány igen szerető családban nevelkedett, kitűnő körülmények között.

A rendőrség végül véletlen balesetnek ítélte az esetet, azzal a kiegészítéssel, hogy ami történt, minden szülő legrosszabb rémálma.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5