Fogynak a tízmilliókba kerülő luxusholmik is

Címkék: luxus, milliomos, drága, táska

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kétségtelen, hogy az idei karácsony hosszú évek óta az egyik legsiralmasabb a luxuspiac szereplői számára, ám ennél ellenére még mindig számos különleges, egyedi prémium kategóriás termék lel gazdára: például egy 150 ezer eurós, gyémánttal díszített, fekete krokodilbőr Hermes táska is.

Októberben mutatott be egy gyémánttal díszített, fekete krokodilbőr táskát a Hermes milánói butikjában. A 150 ezer eurós (39,5 millió forintos) darab azóta gazdára is lelt, éppúgy, mint a Gucci floridai butikjának egyik legszebb terméke, egy ház árával felérő, 73 ezer dolláros (14,8 millió forintos), arany és topáz fülbevaló.

Még mindig szépen fogynak a luxustáskák

A Bottega Veneta legutóbbi eladási között szerepel egy 75 ezer dolláros (15,2 millió forintos) krokodilbőr Cabat táska és egy 61 ezer dolláros nyaklánc is, ami nem példázza éppen hitelesen egyes gazdasági szakértők véleményét, miszerint jelentős csökkenést mutatnak majd a luxuspiaci szereplők idei karácsonyi bevételei.

Miközben egyes dúsgazdag vásárlók továbbra is költenek, addig a Bloomberg.com információi szerint a szeptember 11-i terrortámadások óta soha nem volt ilyen alacsony a luxusra vadászók aránya.

A legtöbb 30 millió dollár (6,1 milliárd forint) fölötti vagyonnal rendelkező embert nem érinti annyira a válság, és várhatóan ugyanannyit költenek majd, mondta el Russ Prince, egy vagyonelemző cég elnöke, aki 518 megkérdezett válaszaira alapozta véleményét.

Kathleen Beckett, aki saját személyi vásárlói céget üzemeltet New Yorkban, azt mondja, egyik ügyfele, egy ausztrál ügyvéd 100 ezer dollárt (20,3 millió forintot) költött idén márkás ruhákra, köztük Tom Ford, Alan Flusser és Duncan Quinn modelllekre.

A cégvezetőnő még egy példát kiemelt, egy finn ügyvéd novemberben 20 ezer dollárt (4 millió forintot) költött négy óra alatt a segítségével olyan luxusüzletekben, mint a Jussara Lee és a Shelly Steffee.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5