53 millióba kerül az elit klubtagság

Címkék: luxus, utazás, jacht, repülőgép

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Mindössze 50-en lehetnek a Résidence Supérieur luxus utazási iroda elit klubjának tagjai. A Black Card tulajdonosai magánrepülőgépeket, jachtokat és luxusingatlanokat használhatnak, évi 53 millió forintért.

A december 8-ától kapható Black Cardot mindössze 50-en vásárolhatják meg az egész világon. Aki a szerencsés kiválasztottak közé tartozik, a világ bármely részén igénybe veheti a cég szolgáltatásait. Ez luxusingatlanok, luxusautók, magánrepülőgépek és jachtok használatát jelenti, ezenkívül exkluzív eseményeken, bemutatókon való részvételt. 

A tagoknak ez jár

Az elit klub tagjainak mindössze annyi teendője van, hogy hat órával a tervezett utazás vagy rendezvény előtt jelezniük kell szándékukat a magát "extrém luxus" kategóriába soroló iroda felé.

Az exkluzív törzsvásárlói kártya tulajdonosai három luxusingatlan közül választhatnak, amelyekért egyébként borsos bérleti díjat kellene fizetniük. Az ingatlanokat az iroda évente cseréli majd, nehogy különleges igényekkel rendelkező ügyfelei unalmasnak találják a felhozatalt.

A Black Carddal rendelkezők használhatják a cég magánrepülőgép-hálózatát is, ami azt jelenti, hogy maximum 4 órán belül gépet vagy helikoptert  küldenek a tagokért, bármely részén is tartózkodnak a világnak. 

A kártyabirtokosok így szabadon, előzetes tervezés nélkül utazhatnak, "mint a milliárdosok", viszont nem kell viselniük egy magánrepülőgép fenntartásának költségeit. A fedélzeten fodrász és masszőr veszi kezelésbe őket, a csúcsminőségű ételekről pedig egy privát séf gondoskodik. Ha valaki esetleg kedvet kap egy saját gép vásárlására, a cég szolgáltatásai közé tartozik a használt magánrepülőgépek közvetítése is.

A Black Card automatikus meghívást jelent a legfelkapottabb divatshow-kra, gálákra és gasztronómiai eseményekre.

A cég egy üzletet is létrehozott a tagok számára, melynek kollekciójában a legjobb borok, szivarok, ékszerek szerepelnek. Az elit klubhoz való csatlakozás nyilvános feltétele az évi 200 ezer eurós (53 millió forintos) tagsági díj befizetése.

A dollármilliomosok között szép számmal akadnak olyanok, akik könnyen eleget tesznek ennek a kérésnek, így a jelentkezőknek valószínűleg más kritériumoknak is meg kell feleniük, ezekről azonban nem közöl információkat a Résidence Supérieur honlapja.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5