Örök fiatalság több mint 200 millióért

Címkék: millió, arany, luxus, ékszer, Tanaka, étkészlet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ginza Tanaka, a legdrágább használati tárgyak ékszerésze erre a karácsonyra egy színarany étkészlettel rukkolt elő. A japán tervező cége elsősorban a gazdag kínai vásárlókra számít, az ő hagyományaik szerint ugyanis aki ilyenből eszik, az örökké egészséges és fiatal marad. Az összeg tehát akár még megspórolható a plasztikai sebészeken is.

Egy japán ékszerész tiszta aranyból készített étkészletet. A 13 darabos szett ára kerek egymillió dollár (206 millió forint).

A Ginza Tanaka ékszerész, tervező nevével (és persze a nemességet igazoló pecséttel) fémjelzett készletben evőeszközök és pálcikák, talpas poharak és tányérok egyaránt vannak. Minden darabon sárkány formájú gravírozás látható, mely az örök fiatalságot és egészséget jelképezi.

Ebből egyen, hogy egészséges legyen

A készlet elemei külön is megvásárolhatók, a kanalak 650 ezer jenért (1,4 millió forintért), a mélytányérok 32 millió jenért (70 millió forintért) kaphatók. Az étkészlettel a gyártó elsősorban a gazdag kínai vásárlókra apellál, a remények szerint a legnépesebb ország újgazdagjait nem érinti a recesszió.

Ráadásul kínai hagyomány, hogy aki arany készletből étkezik, az örökké fiatal és egészséges marad. Sok kínai vásárlója van a cégnek, és ebben szerepe van annak, hogy központi boltjukban meg tudják mutatni, vannak kínai stílusú termékeik. Ezt Naoto Mizuki, az üzlet vezetője nyilatkozta. Ginza Tanaka rendszeresen jelenik meg méregdrága, aranyból készült használati tárgyakkal ezen a szűk, de fizetőképes piacon. Idén előállt például egy arany karácsonyfával, és egy tömör arany naptárral is, melyekről a már korábban beszámoltunk.. 

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5