3 millióba kerül a Szex és New Yorkos esküvői ruha

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy New York-i esküvői ruhaszalon 15 ezer dollárért elkészíti a Szex és New York mozifilmben látható, híres esküvői ruha másolatait. A legendás modellre mindössze két napig fogadnak el előjegyzést, és összesen 30 darabot adnak el.

Forrás: dallasbrides.wordpress.com
3 millióért varrják meg

A szingli ikon, Sarah Jessica Parker által viselt menyasszonyi ruhára Szex és New York rajongók milliói áhítoznak. A legszemfülesebb és leggyorsabb potenciális menyasszonyok most megrendelhetik álmaik ruháját a New York-i Gabriella Risatti esküvői szalonjában.

A szalon összesen 30 darab modellt fog készíteni az eredeti, Vivienne Westwood által tervezett ruha alapján, és csak két napig fogadja a rendeléseket.

Akinek komolyak a szándékai, december 4-re és 5-re kérhet időpontot a méretvételre délelőtt 10 óra és este 6 között.

Hatalmas tömegekre azonban nem kell számítani, mert a ruháért 15 ezer dollárt, azaz 3,1 millió forintot kérnek el. Arról nincs hír, hogy a filmben a ruhához viselt extrém fejdíszt hogyan lehet beszerezni.

Gabriella Risatti az idén nyitotta meg esküvői ruhaszalonját. Azelőtt 10 évig dolgozott Ralph Lauren és Calvin Klein beszerzőjeként.

A Szex és New York sorozatból  és a filmből nemcsak a készítők profitálnak, hanem azok a brandek és dizájnerek is, akik neve vagy terméke feltűnik a filmvásznon.

A ruhakollekciók mellett a rajongók megveszik a szereplőkkel kapcsolatba hozható parfümöket, méregdrága cipőket, és befizetnek a filmet idéző tematikus utakra is.

A filmen látható esküvői ruha megtervezése kitűnő reklám volt Vivenne Westwoodnak is. A punkos, néha botrányos modelljeiről ismert brit ruhatervezőnő leghíresebb kollekciói a Let It Rock, a SEX és a Buffalo Girls, és ő teremtette meg a hidrogénezett tüskehaj divatját is a punk lányok körében.

Első butikja, a SEX 1971-ben nyílt meg. Amikor a punkkorszak leáldozott, a kalózok és a 17-18. századi kreációk inspirálták alkotásait, tavaly pedig egy kutyáknak tervezett, 5000 dolláros (1 millió forintos) gyémántmellénnyel borzolta a közönség idegeit, és tette boldoggá a felesleges milliókkal rendelkező kutyatulajdonosokat.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5