Álomotthon egy magánszigeten 5 milliárdért

Címkék: luxus, villa, milliomos, Miami

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

25,5 millió dollárért hirdették meg egy luxusvillát a Miami közelében található Indian Creek-szigeten, amely a 8. leggazdagabb amerikai településnek számít. A 33 lakosú faluban épült ingatlannal együtt az új tulajdonos 24 órás rendőrségi felügyeletet, vízparti kilátást és egy köpésre lévő hatalmas golfpályát is kap.

Piacra került egy 700 négyzetméteres luxusingatlan az Egyesült Államok egyik legelitebb szigetén. Az Indian Creek-sziget híres arról, hogy milliomos lakosainak (szám szerint 33-nak ) köszönhetően a 8. leggazdagabb amerikai településének számít.


A 25,5 millió dollárért, vagyis 5,2 milliárd forintért kínált vízparti luxusingatlant családi otthonként hirdették meg, ami amellett, hogy exkluzív berendezés jár hozzá, gyönyörű kilátással és egy hatalmas, 8100 négyzetméteres zöld területtel is kecsegtet. Összesen hat hálószoba és nyolc fürdőszoba, valamint mosdó kapott benne helyet. A pazar enteriőr egy New York-i dizájner ízlését dicséri.

Alig néhány percre sportolási lehetőség is van, hiszen a sziget saját golfcentrummal rendelkezik. Az Indian Creek Golf Club 0,73 négyzetkilométeren várja a sziget golfkedvelő lakóit és azok vendégeit. 

Az elitfalu biztonsága és az itt biztosított 24 órás rendőrségi felügyelet olyan híres korábbi vagy jelenlegi lakókat is lenyűgözött már, mint Julio Iglesias, a Calvin Klein társalapítója, Barry Schwartz, George Smathers szenátor, Mohammed al-Fassi szaúd-arábiai szenátor és Peter Breton ingatlanmilliárdos.

Messze nem ez a legértékesebb ingatlanja azonban az Indian Creek Golf Clubnak. Az egyik éppen épülő otthont 57 millió dollárért kínálják, míg egy másik eladó luxusvilla 35 millió dollárba kerül.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5