Luxuslakásokat sorsolnak ki az átlagos keresetűek között

Címkék: luxus, apartman, hotel, Egyesült Államok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kisorsolnak tíz lakást a bostoni Mandarin Oriental ötcsillagos szálloda épületében található kiadó apartmanok közül. A luxusingatlanokat természetesen nem adják ingyen, a bérlői posztra pályázni kell.

A "megengedhető" áron kiadott exkluzív lakásokhoz jutás egy csaknem 8 éves, a városvezetés által megálmodott projekt része. A kezdeményezés célja, hogy ne csak a multimilliomosok költözhessenek be a legelitebb lakásokba.

A szerencsések milliomosok közé költözhetnek

A tíz szóban forgó, egy- és kétszobás apartmanokat természetesen nem lehet ingyen kibérelni, viszont mérsékelt áron, havi 1250-2200 dollárért (260 ezer - 450 ezer forintért) kiadók. Ez csekély összegnek számít a Mandarin Oriental 25 másik kiadó lakásának havi 6-13 ezer dolláros (1,2-2,7 millió forintos) bérleti díjához képest.

A sorsolás részvevőivel szemben azonban komoly feltételeket támasztanak. Az igénylőknek meg kell pályázniuk az álomlakásokat, és igazolniuk kell, hogy éves jövedelmük eléri a 48 ezer dollárt (10 millió forintot), de nem haladja meg a 72 ezer dollárt (15 millió forintot). Négytagú családok esetén ez a szám 68 ezer és 103 ezer dollárra (14 - 21,1 millió forintra) módosul. A bostoni lakosok és a fogyatékkal élők előnyt élveznek az elbíráláskor.

A csökkentett áron bérelhető apartmanok berendezése nem kevésbé fényűző, mint a méregdrága bérleményeké. A konyhában található pult zöld gránitból készült, a fürdőszobát portofinói márvánnyal burkolták. Az apartmanok olyan extrákkal is rendelkeznek, mint a hangszigetelt ablakok és a fűtött kinti folyosók.

A város vezetése 2000 óta szorgalmazza a hasonló, kedvezményes  árú lakásokhoz való hozzájutást, már több mint ezer ilyen bérleményt kínáltak fel. Egy korábbi hasonló projekt nyertese, egy 26 éves irodai dolgozó arról számolt be, hogy milliomos szomszédai nagyon kedvesek, és nem éreztetik vele, hogy más anyagi körülményekkel rendelkezik.

A december közepén esedékes sorsolás nyertesei ugyanolyan luxus körülmények között élhetnek, mint tehetős szomszédaik, ez azonban nem jelenti azt, hogy igénybe is tudják venni a Mandarin Hotel exkluzív szolgáltatásait.

Egy hidroterápiás fürdő a szálloda spájában 200 dollárba (41 ezer forintba) kerül, ha pedig le akarnak ugrani a legközelebbi étterembe, 40 dolláros (8200 forintos) főételekre kell számítaniuk.


Deluxe Magazin


 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5