Hatmilliós gyűrűvel mond köszönetet nejének Obama

Címkék: gyűrű, ékszer, luxus, Obama

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

20 ezer fontos, mintegy 6,3 millió forintos Harmony-gyűrűvel hálálja meg feleségének Barack Obama, hogy mellette állt a választási kampány során. A Michelle Obamának szánt ékszert egy Giovanni Bosco nevű olasz ékszerész készítette, mégpedig gyémánttal díszített ródiumból.

Egy különleges ékszerrel készül megköszönni Barack Obama feleségének, hogy az asszony a 2008-as amerikai elnökválasztás nehéz időszakában mindvégig mellette állt és támogatta.

Az Egyesült Államok első afroamerikai elnöke a Daily Mail információi szerint egy Harmony-gyűrűt választott Michelle Obamának.

Olasz tervező munkáját dicséri


A ródiumból készült, gyémántokkal gazdagon díszített ékszer egy olasz dizájner, Giovanni Bosco alkotása, akinek neve igen jól ismert a gazdagok és híresek világában. A kemény és nehezen megmunkálható nemesfém a legdrágábbnak számít (évi alig 25 tonnát bányásznak, főként Dél-Afrikában), ami arra utal, hogy Barack Obama nem igazán akart spórolni a nejének szánt ajándékon.

Ezt látszik alátámasztani az apró ékszer ára is: Giovanni Bosco Harmony nevet viselő gyűrűje 20 ezer fontba, vagyis mintegy 6,3 millió forintba kerül.

Az Egyesült Államok elnöke úgy tervezi, hogy januárban adja át a nemes ékszert gyermekei anyjának.
Giovanni Bosco szóvivője azt mondta, Barack Obama amerikai forgalmazójukkal vette fel a kapcsolatot, és kérdezősködött a cég leginkább exkluzív modelljéről.

"Amerikai részlegünket azzal kereste meg Barack Obama, hogy szeretné a Harmony-val megköszönni feleségének, Michelle-nek az utóbbi két évben nyújtott támogatást" - nyilatkozta a szóvivő.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5