Saját üzletet nyitottak a luxusmobiloknak Budapesten

Címkék: uxus, telefon, bolt, Vertu

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Vertu luxus kategóriájú mobiltelefonokat gyártó cég november 27-én hivatalosan is megnyitotta exkluzív márkaüzletét Budapesten. A boltban a Vertu teljes termékpalettája megtalálható, a kézzel gyártott, különleges alapanyagokat felvonultató termékek ára körülbelül egymillió forintról indul.

November 27-én hivatalosan is megnyitotta első budapesti üzletét a Vertu. Az Andrássy úton található bolt vezetősége azt reméli, a magyar fővárosban hasonlóan jól fogynak majd a kézzel készült luxusmobilok, mint a prágai üzletben.

Itt a Vertu ideális otthona

Az Andrássy út 31. alatti telefonbutik debütálásával a magyar főváros olyan városok sorába került be, mint Hongkong, Párizs, Milánó vagy New York, ahol szintén dedikált Vertu üzletekben lehet az értékes készülékeket megvásárolni.

"Amikor helyet kerestünk budapesti üzletünknek, egyértelmű volt, hogy az Andrássy út az egyetlen lehetőség. Ez a csodálatos utca és környezete immáron a luxusmárkák otthonává vált Budapesten, és fantasztikus vásárlási élményt kínál" - mondta el Robert Joost, a Vertu kelet-európai területi igazgatója. "Itt van a Vertu ideális otthona."

A butik modern és elegáns dizájnja a feketét és a fehéret kombinálja, a telefonok vitrinjei polírozott kerámiából, üvegből és rozsdamentes acélból, a padló első osztályú spanyol márványból készült. Az enteriőr eredeti koncepciója megnyerte Londonban a "Marketing Magazine Design Award" díjat, és 2006-ban mutatták be először a Frankfurtban épített új butikban.

Az Andrássy út luxuskínálatában a Burberry, a Cavalli és a Gucci után nem sokkal megjelenő üzletben a vásárlók kézzel készített mobiltelefonokat vásárolhatnak. A mintegy egymillió forinttól kínált készülékeket olyan minőségi anyagok felhasználásával gyártják, mint a titán, illetve finom bőr és drágakövek. Jellemző a zafírüveg a kijelzőn, high tech kerámia, rubin billentyűzet vagy kézzel hímzett bőr is.

Az új budapesti üzletben a teljes Vertu mobiltelefon portfolió megtalálható; a Signature, az Ascent és a Constallation, illetve ezen készülékek kiegészítői is.

A Vertu nyitópartiján a budapesti üzlet vezetője, Szlezák Katalin elmondta, reméli, a nemesfém burkolatokkal (arany vagy platina), a zafírral a kijelzőn, a gyémántokkal vagy a legfinomabb kézzel hímzett bőrrel dekorált készülékekkel a prágai üzlethez hasonló sikereket (ott havi  20 telefon lel gazdára) érnek el.

A Vertu nyitópartiján Robert Joost, a kelet- európai területi igazgató, Carolina Kuhnd, a kelet-európai marketingigazgató és Hutch Hutchinson, az angliai gyár főmérnöke is részt vett.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5