Lelövette milliomos férjét a megcsalt asszony

Címkék: milliomos, gyilkosság, millió, válóper

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy 1990-es gyilkosság miatt tartóztatták le egy megölt amerikai milliomos özvegyét. Barbara Kogant azzal vádolják, hogy 18 évvel ezelőtt szeretője háza előtt lövette le csalfa férjét.

Egyelőre tagad
Bíróság elé állítottak egy amerikai özvegyet, aki a vádak szerint megölette férjét. Barbara Kogant azzal gyanúsítják, hogy 18 évvel ezelőtt lelövette milliomos férjét. A manhattani üzletember, George Kogan épp szeretője házából jött ki, amikor a végzetes lövések érték.

Az asszony tagadja, hogy bármi köze lenne az 1990 októberében elkövetett gyilkossághoz, szerinte pusztán feltevés és pletyka, hogy ő maga rendelte volna meg válófélben lévő, 49 éves férje kivégzését. A férfi, akit összesen három lövés ért, a támadás után hét órával belehalt sérüléseibe.

"A válás nagyon keserű volt, de ez nem jelenti azt, hogy védencem a felelős a gyilkosságért" - mondta el Barry Levin, a nő védőügyvédje. 

A régiségkereskedelemből meggazdagodott George Kogan azzal haragította magára nejét, hogy megcsalta, majd otthagyta egy 28 éves újságírónő kedvéért.

Annak ellenére, hogy közel két évtized eltelt a gyilkosság óta, a feleséget, mint potenciális felbújtót, csak idén kezdték el komolyan megvizsgálni.

Bár mindvégig gyanakodtak a most 64 éves nőre, aki mellesleg 4 millió dollárt kapott férje életbiztosításának köszönhetően, nem állt rendelkezésre megfelelő bizonyíték a letartóztatáshoz. Évek teltek el anélkül, hogy a rendőrség bárkit meggyanúsított volna.

Végül áprilisban letartóztatták az asszony válóperes ügyvédjét, Manuel Martinezt, azzal vádolták, hogy ő segített Barbara Kogannek bérgyilkost fogadni. Az 57 éves Martinezt 25 év börtönre ítélték.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5