Egyedülálló whiskybolt nyílt Budapesten

Címkék: párlat, whisky, üzlet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Október óta nem kell Skóciába repülnie annak a whiskyrajongónak, aki eddig hiába kereste a hazai polcokon azokat az italkülönlegességeket, amiket külföldi útjain volt csak alkalma megkóstolni. Végre Budapesten is van egy hely, ahol elérhető árakon lehet válogatni sok százféle whisky és egyéb párlat közül.

A tavaly szeptember óta internetes whiskyboltot üzemeltető WhiskyNet Kft. 2008-ban elnyerte az év FMCG web-áruháza címet. A kezdeti sikereken felbuzdulva és az értő magyar keresletet látva október 3-tól megnyitotta mintaboltját, a WhiskyShop-ot a Veres Pálné utca 8-as szám alatt.

Nem csak whiskyrajongóknak

A több mint 340 különleges whiskyt felvonultató kínálatban megtalálhatóak a mindenki által kedvelt skót single maltok, blendek, ír és amerikai whiskey-k, kanadai kevertek. Olyan különlegességek is kaphatók, mint az egzotikus japán, indiai, ausztrál, új-zélandi, welshi, francia, svéd maláta whiskyk és egyéb ritkaságok.

Limitált palackozások, egyedi csomagolások együtt az ismert márkákkal: Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig, Glenmorangie stb.

A különleges whisky-k mellett az ismereteket bővítő szakkönyvek és a kulturált whiskyfogyasztást segítő üvegáruk, dekantálók, poharak is helyet kaptak az egyedi üzlet polcain.

A WhiskyShop kínálata gyakorlatilag azonos a WhiskyNet kft internetes áruházában rendelhető termékpalettával. A WhiskyNet üzleti filozófiája, hogy a széles és folyamatosan megújuló választékhoz reális árakat és mindenre kiterjedő információt, rugalmas kiszolgálást kell kínálni a vevőknek.

A WhiskyShop nem csak a whiskyrajongók számára kínál izgalmas választékot, de az itt kapható különleges minőségű és csomagolású italok remek megoldást kínálnak családi és üzleti ajándékozás esetén is.

A whisky-k mellett különleges minőségű, hazánkban nem, illetve csak ritkán kapható egyéb párlatok (rum, konyak, likőr) és francia pezsgők is megjelentek a WhiskyNet kínálatában.

További információ a www.whiskynet.hu, illetve a www.whiskyshop.hu oldalakon található.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5