Aranyáron kapható a transzszexuális sztár illata

Címkék: luxus, illat, parfüm, Amanda Lepore

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Saját luxusparfümöt dob piacra egy transzszexuális amerikai sztár, Amanda Lepore az Artware Editions céggel együttműködve. Az Armand néven született előadóművész 1000 Swarovski-kristállyal díszített palackba zárt illata 950 dollárba, azaz 191 ezer forintba kerül majd.

Limitált szériában készül az Egyesült Államok legismertebb transzszexuális előadóművészének parfümje, amely az Artware Editions céggel közös együttműködésnek köszönhetően született meg.

Amanda Lepore első luxusillatából, az Amanda eau de parfumből összesen 5 ezer darabot dobnak piacra, mégpedig meglehetősen magas áron.

Ragyogó és illatos

Egy üveg ára ugyanis nem kevesebb lesz, mint 950 dollár, vagyis 191 ezer forint. A cseppet sem szerénytelen eladási ár egyik oka, hogy a formás, gömbölyű palackot ezer darab Swarovski-kristály ékesíti, összhangban a popdíva mindig csillogó megjelenésével.

Amanda Lepore új illatának összetevői között szerepel az eper, sőt Cristal pezsgő is.

"Igyekeztem olyan parfümöt alkotni, ami visszaadja Amanda finom eleganciáját, ragyogását, magával ragadó energiáját" - vallott a parfümőr a luxusillatról, amelyet gyönyörű díszdobozban kapnak a vásárlók. A december 6-tól árusított termékhez egy Amanda Lepore fotó is jár, amit maga az éjszakai élet transzszexuális királynője dedikált. Az amerikai modell és előadóművész egyébként december 5-én látta meg a napvilágot, mégpedig Armand néven. Jelenleg New Yorkban él, és éjszakai klubok sztárjaként keresi kenyerét.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5