Milliókat csalt ki áldozataiból a Ford nevében egy nő

Címkék: börtön, csaló, milliomos, Ford

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nyolcvanezer dollár megfizetésére kötelezte az amerikai bíróság azt a nőt, aki csalás és lopás miatt nemrég kezdte meg börtönbüntetése letöltését egy Las Vegas-i fegyintézetben. Juanita Granger a Ford Motor-birodalom egyik dúsgazdag örökösének kiadva magát csalt ki pénzt áldozataiból.

Szegény embert még az ág is húzza. Gyönyörű közhely, Juanita Grangerre mégsem teljesen igaz. Az éppen börtönbüntetését töltő hölgyet ugyanis a bíróság 80 ezer dolláros, vagyis több mint 17 millió forintos kártérítés megfizetésére kötelezte.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a nő ennek az összegnek többszörösét csalta ki áldozataiból, akik előtt a gazdag családból származó "szerencse lánya" szerepében tetszelgett.

Jelenleg is büntetését tölti

Juanita Granger azt állította, a Ford Motor-birodalom egyik örökösnője, alakítása pedig olyan jól sikerült, hogy az általa megtévesztett emberekből komoly összegeket sajtolt ki egy ingatlanbefektetéshez. 

Az ál-Ford családtagot számos egyéb ügyben is bíróság elé citálták. Egyik károsultja egy férfi volt, akinek 12 ezer dollárért, azaz közel 2,6 millió forintért akart eladni egy 40 ezer dolláros, vagyis 8,6 millió forintos kamiont.

Az összeget átvette, majd angolosan távozott, anélkül, hogy a járművet és annak kulcsait valaha átadta volna. A legsúlyosabb anyagi veszteséget Debrina Swannek, egy virágbolt tulajdonosának okozta, akit 44 ezer dollártól szabadított meg. A csalónak szabadulása után - a bíróság mostani határozata szerint - kártalanítania kell a nőt.

Az Oklahomában körözés alatt álló Juanita Grangert alakításaiért, vagyis csalásaiért börtönbüntetésre ítélte a Las Vegas-i bíróság, büntetését jelenleg is tölti.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5