Világsztárok taposták egymást a 6 milliárdos bulin

Címkék: luxus, Dubaj, Palm Jumeriah, hotel

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hatalmas bulival és sztárok hadával zajlott le a dubaji Palm Jumeriah megnyitó ünnepsége csütörtökön az Atlantis The Palm luxushotelben. A világ nyolcadik csodájának nevezett mesterséges sziget átadásán, amely 20 millió fontba, azaz 6,3 milliárd forintba került, olyan hírességek vettek részt, mint Kylie Minogue, Robert de Niro, Oprah Winfrey, Janet Jackson, Michael Jordan és Boris Becker.

Hivatalosan is átadták a világ nyolcadik csodájának nevezett mesterséges szigetet, a dubaji Palm Jumeriah-t. A 800 futballpálya alapterületű szigetet majdnem 100 millió köbméter homok és hétmillió tonna kő felhasználásával építette a Perzsa-öböl vizére a Nakheel, a dubaji kormány ingatlanfejlesztő cége. 

A pálma 17 ágán és a szigetet körülölelő hullámtörőn nyolcezer villa és lakás épült. A törzsén bevásárlóközpontok, irodaházak és szállodák sorakoznak. 

Kylie-t jól megfizették a 45 perces műsorért

A megnyitó ünnepség helyszíne a "pálma" főépülete, az 1 milliárd fontos költséggel épült Atlantis The Palm volt. A luxushotelben 1532 szoba és lakosztály van, akváriumaiban 65 ezer hal úszkál, a vendégek kívánságait pedig háromezer fős személyzet lesi.

A csütörtöki rendezvényre több mint kétezer vendég (szupermodellek, színészek, művészek, énekesek és milliárdosok) volt hivatalos. Az Egyesült Arab Emírségek és az egész arab világ krémje mellett ott volt például Robert de Niro, Oprah Winfrey, Janet Jackson, Jermaine Dupri, Michael Jordan, Sir Richard Branson és Boris Becker is.  A vendégeknek természetesen minden költséget fizettek, sőt nem keveseknek négy napos ott tartózkodást is biztosítottak.

A fellépők sem hétköznapi vendégművészek voltak. Kylie Minogue és Lindsay Lohan lemezlovas barátnője, Samantha Ronson szórakoztatta az egybegyűlteket. Kylie Minogue 45 perces koncertet adott, ahol 10 számot énekelt el, 1,5 millió fontos (475 millió forintos) gázsiért.

A 20 millió font (6,3 milliárd forint) költségvetésű megnyitó az ország történetének legnagyobb szabású exkluzív partija volt.

Az est egyik fénypontja a szálloda homlokzatára vetített videoanimáció volt. A 240-szer 100 méteres mozgó fényfestményen öt hónapon keresztül dolgoztak magyar művészek Párizsban. A két fiatal magyar képzőművész, Bordos László Zsolt és Kovács Ivó a projektben a háromdimenziós animációkért és a forgatókönyv művészi megjelenítéséért feleltek.

A pálmasziget felavatására négyzetméterben számolva minden idők második legnagyobb méretű videovetítését készítette elő a francia-magyar művészcsoport.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5