Gondolatolvasó hifi

Címkék: High-tech, hifi, Bang & Olufsen, BeoSound

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A dán Bang&Olufsen bemutatta legújabb hifijét, a BeoSound 5-öt. A különleges külsejű hangberendezés tudása sem mindennapi: használója ízlésének megfelelően ajánl zenéket. Bár szó szerint nem olvassa gondolatait, de különböző szempontok alapján osztályozza, hogy az 500 gigabájtnyi zenéből mit szokott hallgatni.

A speciális, ultramodern tervezésű és kiváló minőségű háztartási elektronikai termékeiről híres cég frissen bemutatott terméke is méltó a figyelemre. A BeoSound5 többek között a MOTS (More of the same) nevű technológia bevezetésében is úttörőnek számít. A MOTS elnevezést (pontosabban egy algoritmust) a mesterséges intelligencia osztrák kutatóintézete vezette be.

Innen irányíthatjuk, ha nem bízzuk a gépre a választástA lejátszó esetén ez nem mást jelent, mint hogy a rendszer vizsgálja használójának zenehallgatási szokásait, és képes ízlésének megfelelő zenéket ajánlani különböző kritériumok alapján. Például a gyakran hallgatott muzsikákhoz hasonló ritmusú zenéket kínál, vagy olyat, ami hangszínében, esetleg az énekszólam harmóniájában illik a kedvencekhez.

Olyan tudással bővül így a házi hifi, amivel eddig legfeljebb az online rádiók bírtak. Persze ehhez megfelelő mennyiségű változatos zenére is szükség van, ezt a hifi 500 gigabyte-os háttértára biztosítja.

Az ígéretes tartalomhoz a Bang & Olufsentől megszokott külső és különleges kezelői felület társul, az utóbbi egy kijelzővel egybeépített, vezérlést segítő alumínium tárcsa. Az újszerű külső és belső ára 5262 dollár (1,1 millió forint). 

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5