Hangmasszázs és aranykezelés Hévízen

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Megújult a hévízi Hotel Európa fit****superior gyógyászati-és wellnessrészlege. A Vitálium a fürdőzés élményén kívül a mozgásra, az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. A kezelések során a természetből nyert alapanyagokat használják fel, és a test kényeztetése mellett a szellem és a lélek ápolásával, a belső egyensúly helyreállításával is foglalkoznak. Iszapgöngyölés, arcmasszázs arannyal, hang- és fényterápia is szerepel az új kezelések között.

A Vitálium megnyitásával a szálloda igazodott a vendégek igen gyorsan változó igényeihez.Az idősebb gyógyulni vágyók mellett ugyanis egyre több olyan fiatalabb vendég érkezik, aki a gyógyítás helyett a hangsúlyt a pihenésre és a megelőzésre helyezi. Ezért új környezetbe helyezték a jól bevált és közkedvelt gyógyászati kezeléseket, és modern kényeztető terápiákat vezettek be.

A hotel 2007 novemberében elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer "medical wellness", azaz gyógy-wellness tanúsítványát, amely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit****superior szállodában a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.

Igazodnak a vendégek változó igényeihez2007-ben vezették be az orvosilag ellenőrzött medical wellness programokat, amelyek az egészséges életvitel módszereit kombinálják a gyógyászati tevékenységekkel, és a prevenciónak is meghatározó szerep jut.

Olyan, orvosilag ellenőrzött wellness programokat vezettek be, amelyek az egészséges életmód tradícióit gyógyászati tevékenységekkel ötvözik, méghozzá úgy, hogy mindig az egyén áll a középpontban. A medical wellness kínálata a gyógyvizes kezelésektől a Thalasso terápián át egészen a különböző sportszolgáltatásokig terjed. 

Gyógyító színek és hangmasszázs

A szálloda az építkezés csaknem 5 hónapja alatt végig nyitva tartott, így a gyógyászati részleg megújulásának a vendégek is tanúi lehettek. A Vitálium kialakításánál a földszínek és a vörös árnyalatai a meghatározóak. A váróteremben a keleti kultúrákban gyakori , ún. selyemvörös került előtérbe, a gyógyvízzel és vízzel történő kezelések meleg, légies kék hátteret kaptak, egy sötétebb, indigókék háttérrel kiegészítve. 

A Kalifornia-kádban a hang- és fényhatások is gyógyítanakA szálloda 11 kezelőhelyiségének a nemrég felépült Medical Wellness Pavilon ad otthont. A hagyományos masszázsszobák mellett zuhanykabinnal ellátott, égetett agyagra emlékeztető színre festett kezelőket alakítottak ki az Ayurveda, Lomi-Lomi és a Thai masszázs számára.

A Vitáliumban számos új kezelést próbálhatunk ki, amelyek közül jó néhány az alternatív gyógyászati terápiák közül került ki. Az egyik legkülönlegesebb új terápia a Kalifornia kád, ahol a vendégek egy lazító fürdő közben vibrációs, víz alatti masszázst kapnak. A kezelés kitűnően oldja a feszültséget,  feszesíti a bőrt, javítja a vérkeringést és csökkenti a cellulitiszt és az arthritist.

Akik a masszázs mellett vizuális élményekre is vágynak, kipróbálhatják a 20 perces Európa fényfürdőt is, ahol a fürdőzést hangulatos fények kísérik, a kádba épített diódák a vizet szivárványszínűre festik. A fürdéshez adható sóknak és illóolajoknak köszönhetően a vendég hatékony inhalációs-és aromaterápiában is részesül a fürdőzés alatt. Az élményt a vízbe jutó zene teszi teljessé, a vendégek nemcsak Bach vagy Strauss melódiáira, hanem Madonna vagy az ABBA slágereire is ellazulhatnak.

Iszapgöngyölés és arcmasszázs arannyal

A 25 perces iszapgöngyölés során a hévízi gyógyiszapot apróra őrölt formában viszik fel a testre. Az iszap gyógyhatása így erősebb, mint a normál iszappakolásnál, viszont nem olyan meleg, a bőrre gyulladáscsökkentő, regeneráló, frissítő hatással van. 

A Yumeiho masszázs helyreállítja az energiaáramlástA legújabb masszázstechnikák közül érdemes megtapasztalni az 50 perces Shiatsu Kenbikit, amelynek célja az energia harmonizálása. Lazító, nyugtató kezelés, ami dinamikusabb ringatásokat is tartalmaz. Segít a nem deformált, de rendellenes helyzetben levő ízületek helyreállításában.

A távol-keleti Yumeiho-masszázs rendezi a testrészek szimmetriáját, korrigálja az elcsúszásokat, valamint az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöket és serkenti az életerő (csí) áramlását, és ezzel visszaállítja a testi folyamatok harmóniáját. 

Az ayurvedikus harmonizáló arcmasszázst követően 24 karátos arannyal történő fiatalító arcmasszázst végeznek.

A vendégek kérhetnek nyirokmasszázst is, amely segíti  a kötőszöveti folyadék áramlását. Az egész szervezetre feszültségoldó és nyugtató hatással van, elősegíti a szervezet méregtelenítését.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5