Kristályos rúzs közel 400 ezerért

Címkék: rúzs, ékszer, Swarovski, Armani

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Számos más luxusmárkához hasonlóan az Armani is speciális karácsonyi meglepetéssel kedveskedik vásárlóinak, a cég ezúttal egy pazar kivitelezésű rúzzsal keresi a vásárlók kegyeit. A kristályokkal gazdagon telerakott rúzs közel 400 ezer forintért kerülhet a fa alá.

A terméket kizárólag rendelésre gyártják, és a milánói la Rinascente plázába kell elmennünk érte, hogy átvegyük.

A Jewel Crytal Lipstick névre keresztelt ajakrúzs az Armani és a Swarovski együttműködésének eredménye. Az új termék az Armani egy korábbi rúzsának továbbgondolt változata, tartójának külső részét különféle formájú és színű (bronz, szürke, fehér és fekete), kiváló  minőségű Swarovski-kristályok borítják.

Nyaklánc vagy rúzs


A rúzs fortélyos megoldásának köszönhetően akár női kiegészítőként is hordható, mivel külső kialakítása lehetővé teszi, hogy nyakláncként működjön. A kézzel készített rúzstartót egy lánchoz csatlakoztatva lehet nyakba akasztani, amikor nem használjuk, akkor pedig bele lehet tenni egy szintén kézzel készített, méregdrága dobozba, melyet szintén Swarovski-kristályok ékesítenek.

A kisebb dobozkában természetesen egy tükör is helyet kapott, hogy a tulajdonos minden pillanatban tökéletesíthesse toalettjét.

Az új rúzst és a kiegészítőket novembertől kezdik majd árusítani, személyre szabott, exkluzív kiszolgálás jár majd hozzá a milánói la Rinascente üzletházban.

Aki ilyen rúzst szeretne a fa alá tenni, mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia, mert az Armani legújabb terméke 1400 euróba, vagyis 375 ezer forintba kerül.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5