Hat és fél millióért masszíroz az exmodell

Címkék: modell, wellness, Cameron Alborzian, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Jógaórákkal és életmódtanácsadással keres pénzt egy korábbi férfi szupermodell. Cameron Alborzian megrendelésre házhoz megy, masszíroz és méregtelenít, és mindezért 20 ezer fontot kér.

Az Ayurveda és jógamester korábban férfi szupermodellként kereste a kenyerét, a Vogue magazin címlapján és Madonna videoklipjeiben is feltűnt. Cameron Alborzian 7 éve hagyta ott a divat világát, azóta Yogi Cameron néven jógatudományát kamatoztatja. Az unatkozó háziasszonyok álma heti 20 ezer fontért elhagyja New York-i otthonát, repülőgépre száll, és megrendelőjéhez költözik egy teljes hétre, hogy az egészséges életmódra oktassa.

Forrás: www.dailymail.co.uk
Meg kell szenvedni a társaságáért


A jógamester nem válogat a megrendelők között, bár megtehetné, hogy csak gazdag és híres ügyfeleket vállaljon el. Honlapján keresztül bárki kérhet tőle árajánlatot, és azt sem veszi zokon, ha luxusszálloda helyett csak egy lakás vendészobájában szállhat meg. A Daily Mail online változatának újságírója, aki szintén befizetett egy napra Yogi Cameronnál,  arról számolt be, az exmodellt láthatólag egyáltalán nem zavarta, hogy egy amerikai konyhás nappaliban kell töltenie az éjszakát.

A guru jelenléte azonban nem biztos, hogy olyan kellemes lesz, ahogy azt a megrendelők elképzelik. Először is méregtelenítésre kerül a sor, ami azt jelenti, hogy a tökéletes külsővel rendelkező exmodell társaságáért cserébe le kell mondanunk kedvenc ételeinkről és a jóllakottság érzéséről. Így nemcsak tetemes mennyiségű pénztől, hanem néhány pluszkilótól is megszabadulhatunk.  Ezenkívül megkér, hogy ne fogyasszunk kávét és cukrot, hölgyek felejtsék el a sminket.

Az exmodell heti 20 ezer fontot (6,5 millió forintot) kér a szolgáltatásaiért, ezenkívül a repülőjegyet is ki kell fizetni. Az ár a jógaórákat és a stresszmentesítő ayurvedikus masszázst is tartalmazza.

A terápia egyik legkellemesebb része az, amikor a jógi az általa kiválasztott étterembe viszi el ügyfelét, akinek ilyenkor legalábbis az önbizalma meghatványozódik az irigy női tekintetek miatt, viszont csak zöld teát és zöldségeket fogyaszthat.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5