Tűzzel hajtott kád

Címkék: wellness, fürdő, Duchtab, kád

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A teljes természetközelséget valósítja meg a bárhol felállítható "dizájnkád". A fából készített wellness eszközt mi magunk fűthetjük fel akár egy havas mezőn is. Használatához nincs is másra szükségünk, csak némi fára vagy szénre.

Ki ne álmodozott volna arról, hogy télen is élvezze a szabadtéri fürdőzés élményét? Aki kipróbálta már ezt egy termálfürdő vagy egy wellness részleg jóvoltából, talán szeretné otthon vagy bárhol máshol megismételni. A szabadtéri jacuzzi azonban nem egyszerű és nem is tökéletes megoldás: drága is a felfűtése, ráadásul helyhez kötött.

Szabadon, bárhol élvezhetjük a fürdő örömeit


A képen látható, félbevágott narancsra emlékeztető kád viszont megoldás lehet a problémára. Nincs helyhez kötve, és semmiféle külső energiát nem igényel a működtetése.

A Dutchtub cég gyártmányai tehát a szabadon választott helyen történő szabadtéri fürdőzés igényére kínálnak megoldást. A kád testének anyaga fa, ezzel is a természetközeliség élményét (és persze a kényelmet) kínálja ez a wellness eszköz.

A működtetés pofonegyszerű. Miután feltöltöttük vízzel a kádat, be kell gyújtani a tüzet a szén, illetve fa tárolására szolgáló kosárban. A forró víz a fizika törvényeinek megfelelően elindul felfelé az ezt körülvevő spirálban, így a kád tartalma cirkulálni kezd. A tűz az egyszerű ötletnek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt felmelegíti a kád teljes tartalmát. Hétszáz liter hideg vizet két fél óra alatt forrósít fel a tűz, csak arra kell odafigyelnünk, nehogy megfőzzük magunkat. A tűz segítségével pedig akár teát is főzhetünk magunknak fürdés közben.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5