Négymilliónyi ékszert lopott menyasszonyától egy férfi

Címkék: ékszer, lopás, menyasszony, Szingapúr

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Gazdagnak adta ki magát egy szingapúri férfi, aki álüzletemberként eljegyzett egy 27 éves malajziai nőt. A vőlegény előbb kicsalta választottja 4 millió forintnyi ékszerét, mondván a nőnél nincs biztonságban, majd elfelejtett megjelenni a házasságkötésen.

Keserű véget ért szingapúri kitérője egy malajziai nőnek. A 27 éves ipohi nő munkát szeretett volna vállalni Johor Baruban, ahol barátságot kötött egy transzvesztitával. Új ismerőse azt ígérte, segít neki az álláskeresésben.

Nagy igyekezetében egy dúsgazdag ismerősét is bemutatta a malajziai nőnek. A transzvesztita vérbeli házasságközvetítőnek bizonyult, hiszen a találkozás olyan jól sikerült, hogy a fiatalok hamarosan egymásba szerettek.

Ez a malajziai menyasszony szerencsésebb volt, mint honfitársa  


Rövid, kéthetes udvarlás után a férfi meg is kérte kedvese kezét, sőt, arra is figyelt, hogy a nő 30 ezer szingapúri fontot, vagyis több mint 4 millió forintot érő ékszerei biztonságban legyenek. Transzvesztita barátjával együtt elkérte a menyasszonytól, mondván, nála jobb helyen lesznek.

A történet itt fordult drámaira. A Johor Baru egyik templomában tartandó esküvői szertartásra ugyanis a vőlegény - éppúgy, mint transzvesztita barátja - már "elfelejtett" elmenni, nem úgy, mint a menyasszonyi száriba öltözött leendő ara és népes családja. Több órás várakozás után a nő rendőrségi feljelentést tett.

Nem a malajziai nő az egyetlen, akinek meggyűlt a baja párjával. Egy másik malajziai asszony idén áprilisban beperelte férjét szüzessége elvétele miatt.

Az a hölgy 153 millió forintnyi kártérítést követelt, mert az ura szerinte nem azt ígérte meg, hogy nem élnek házaséletet, hanem azt, hogy gondját viseli, és az ősi szertartások szerint is feleségül veszi.

A férfi szülei nem néztek jó szemmel 30 éves tanárnő menyükre, így aztán csupán polgári esküvővel kelt egybe a pár. Az állandó megaláztatás és lelki kínzás, továbbá szüzessége elvesztése okán a nő most 153 millió forintnyi kártérítést követel, mellékesen pedig a házasság érvénytelenítését.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5