Edzőtermi bérlet havi 600 ezer forintért

Címkék: edzés, Naomi Campbell, brit

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A méregdrágán kínált ezüst, arany és platina tagsági megváltásával a világ egyik legjobb személyi trénerének tartott Matt Roberts edzőtermeiben formálhatják testüket a brit gazdagok. A 2- 3 ezer dolláros, vagyis 380-600 ezer forintos csomagot kifizető vendégek cserébe elmondhatják, hogy annak a szakembernek a fitnesztermeiben edzenek, aki olyan sztárok formáiért felelős, mint Tom Ford, Naomi Campbell, John Galliano, Trudi Styler és Sting.

Nem adja olcsón a bérletet
Nem titok, hogy a társadalmi elit körében különös jelentőséggel bírnak a külsőségek. A luxuscikkek vásárlása és plasztikai műtétek sorozatos bevállalása mellett akadnak olyan önkínzó egyének, akik természetes úton igyekeznek jobb formába kerülni.

Az izzadástól és fizikai munkától nem idegenkedő tehetőseknek persze az edzések során sem kötelező más "halandó emberekkel" vegyülniük.

A világ egyik legjobb személyi trénerének tartott Matt Roberts például kifejezetten a legmagasabb igényekkel bíróknak nyitotta meg exkluzív londoni edzőtermét.

A saját magáról elnevezett fitneszcentrum bevált, olyannyira, hogy azóta többet is nyitott.

Üzletemberek, hírességek edzenek a Matt Roberts központokban, ahol nem csak az enteriőr luxuskategóriás, hanem a szolgáltatás is.

Az ezüst, arany és platina tagsági megváltásával ugyanis az ügyfelek nem csak randomszerű testedzésbe foghatnak, hanem személyre szólóan foglalkoznak is velük. Mindezt persze nem baráti áron kínálják. Egy-egy csomag ára ugyanis egy hónapos időintervallumra 380-600 ezer forintba kerül.

Az edzőterem alapítója olyan hírességek karbantartásáért, vagyis edzéseik irányításáért felelős, mint Tom Ford, Naomi Campbell, John Galliano, Trudi Styler és Sting.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5