32 milliós esküvője volt a tizenhat éves lánynak

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Harminckét milliós esküvőt szervezett 16 éves lányának egy lakókocsiban élő, szegény családapa. Az építőipari munkás évekig spórolt az eseményre, de azt mondta, megérte.

Missy Quinn, a 16 éves ara amióta az eszét tudja, hatalmas esküvőre vágyott, és ezt az igényét már 13 éves korában bejelentette az apjának, amikor megismerkedett a nála egy évvel idősebb nagy Ő-vel. A románcnak az sem állt útjába, hogy a lány családja lakókocsival járta az országot egész évben.

Megadták a módját

Az esküvőre hat nappal azután került sor, hogy a menyasszony betöltötte a 16. életévét. Az akaratos ara elérte, hogy apja finanszírozza a világraszóló esküvő árát, amibe természetesen a bérelt luxusautó, a kiegészítők, a 150 fős vendégsereg és a szállodai szobák költségei is beletartoztak.

Csak az esküvői ruha 16 ezer fontba (5,1 millió forintba) került. A nem kifejezetten konzervatív kreáció tulajdonképpen egy Swarovski-kristállyal kirakott topból, egy  miniszoknyából és egy 3 méter hosszú uszályból állt, ami a rengeteg kristálytól olyan nehéz volt, hogy a menyasszony még segítséggel is alig bírt kikászálódni a külön erre az alkalomra bérelt Rolls-Royce-ból, és a szertartást végigállni sem volt számára egyszerű dolog.

Az esküvői számla végösszege 100 ezer fontra, azaz 32 millió forintra rúgott, ami körülbelül ötször akkora összeg, mint egy átlagos költségvetésű esküvő ára. A pénzt a 35 éves, autópálya-építő munkásként dolgozó apa teremtette elő több éves spórolással.

Az apa szerint minden egyes penny megérte, és nagyon büszke a lányára. Nemcsak lánya ruháját finanszírozta, hanem a koszorúslányok öltözékét is, ami sokszor csak a fehérneműből állt. A nagyvonalú apa nem sajnált 700 fontot (225 ezer forintot) sem egy-egy melltartóból és hozzá illő alsóneműből álló felszerelés megvásárlására.

Az elkényeztetett csemete egyébként nem jár iskolába, arról álmodozik, hogy egyszer glamour modell lesz, és rendszeresen készíttet magáról fotókat. A menyasszony mindenkin túl akart tenni különleges ruhájával, mondta, és úgy érezte magát, mint Hamupipőke.

A nászajándék egy törökországi nászút és természetesen egy saját lakókocsi volt, ami 18 ezer fontba (5,8 millió forintba) került.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5