Ízléstelen táskával hódít a francia luxusóriás

Címkék: Chloé, divat, luxus, táska

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Giccses és drága táskával vonja magára a divatbolond vásárlók figyelmét a Chloé. A francia divatház láncszemes válltáskája fényes mályvaszínű bőrből készült, és 2245 euróért vásárolható meg.

Feltűnő darabbal rukkolt elő az egyik legnépszerűbb francia divatház. Az 1952-ben alapított Chloé aktuális táskakollekciójának egyik tagja az a kétségtelenül színpompás, sőt némi rosszmájúsággal giccsesnek is nevezhető modell, amelynek árát a brand 2245 euróban szabta meg.

Csicsás, de jó minőségű

A retró válltáska háromsoros, láncszemes pántja feltűnő arany színben pompázik, amelynek színe számos ponton visszaköszön a Chloé- termék fémszerkezetében. A francia divatház közismerten sokat ad a luxusra, ami igaz ebben az esetben is.

A mályvaszínű táska alapanyaga ugyanis a legfinomabb bőr, a szegélyezéshez pedig pitonbőrt használtak a készítők, mégpedig a mályva egy sötétebb árnyalatában.

A két pótzsebes, meglehetősen kicsi modell szélessége 23, magassága 15, míg a vállpánt hossza 59 centiméter. A Gaby Aghion által alapított nagy francia divatház zászlaja alatt eddig olyan hírességek dolgoztak kreatív igazgatóként, mint Karl Lagerfeld és Stella McCartney.

A brand táskái olyannyira népszerűek, hogy a New York-i székhelyű Luxury Institute által összeállított top tízes lista első felében végeztek.

A luxuspiacot és annak változásait vizsgáló központ kizárólag a női ízlésre, valamint tapasztalatokra hagyatkozott a felmérésben, munkatársaik mintegy 1048 hölgyet faggattak ki, akik az exkluzív táskák világában szerzett "ismereteik", illetve egyéb szempontok alapján döntöttek a rangsorról.

A megkérdezett nőknek egyediség, exkluzivitás szempontjából kellett értékelniük a márka modelljeit, de arra is ki kellett térniük, mennyire tartják a kérdéses termékeket státusszimbólumnak.

Emellett arról is nyilatkozniuk kellett, mennyire növeli önbizalmukat egy-egy nagyobb brand táskája.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5