Emberi bordák a luxusbőröndben

Címkék: luxus, Samsonite, dizájn, bőrönd

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Samsonite legújabb kollekciója egy korlátozott számban kapható, ezüst bevonatú bőrönddel bővült. A stílusos modellekhez az ihletet az ember anatómiája adta.

Bordák ihlették

A korábban piacra dobott Samsonite Black Label kollekció egy ezüst modellel gazdagodott, amelyet novembertől szerezhetnek be a tehetős utazók. A különleges bevonatot csak kettő, az eredeti kollekcióban AI1 és AI2 névvel illetett modell kapta meg.

Az ezüst bevonatú bőröndök ára egyelőre nem publikus, annyi bizonyos, hogy többe fognak kerülni, mint az alapmodellek, amelyekért 775 és 900 dollárt (170-195 ezer forintot) kérnek.

A Samsonite a Black Label kollekció megtervezésére Alexander McQueen dizájnert kérte fel. A high end márka nem először dolgozik együtt "befolyásos", világhírű tervezőkkel.

Azért esett a választásuk McQueenre, mert az általa tervezett kollekciókban a természet a technika vívmányaival találkozik, az eredmény pedig egyfajta "futurisztikus esztétika".

A közreműködés gyümölcse, a Black Label kollekció nemcsak a modern utazó igényeit hivatott kielégíteni, hanem stílusos, arisztokratikus megjelenést kölcsönöz tulajdonosuknak. A bőröndök az ember bordáit használják mintaként.

"Az ember bordái belső szerveinket védelmezik. Hasonló feladata van egy bőröndnek is, amelyben biztonságban szeretnénk tudni földi javainkat" - mondta a párhuzamról a dizájner. Az eredeti kollekció darabjai csokoládébarna, fekete és csontszínben rendelhetők.

A kollekcióhoz kisebb kozmetikai táskák, laptoptáskák,  kézipoggyász szállítására alkalmas kisebb bőröndök is tartoznak, külön nőknek és férfiaknak, ezenkívül pénztárca és krokodilbőrből készült útlevéltartó is szerepel a rendelhető cikkek között.

Azok, akik a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni értékeiket, golyóálló bőröndöt is vásárolhatnak.

Az ultrabiztonságos modell a nívós Globe Trotter márka kollekciójának darabja. A "onehundred&ten Air Cabin" névre keresztelt, hiperbiztonságos bőrönd mindössze 1,35 kilogrammot nyom.

"A cél az volt, hogy a világ legkönnyebb merev bőröndjét tervezzem meg" - mondta Ross Lovegrove, a bőrönd tervezője. Az elmúlt évben 4,2 milliárd repülőjegyet értékesítettek, ezért nemcsak az utasoknak, hanem energiatakarékossági szempontból is fontos, hogy könnyebb  legyen a poggyász, fejtette ki a dizájner.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5