Megéri luxuscikket bérelni a válság alatt

Címkék: luxus, ékszer, vásárlás, válság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A pénzügyi válság nincs különösebb hatással azokra, akik bérléssel akarják fenntartani a fényűzés látszatát, írja a Telegraph. A brit lap szerint sokan vészelhetik át a nehéz hónapokat luxuséletet élve kölcsön termékekkel, amelyek ára - ékszerek, festmények esetén - néhány fonttól is kezdődhet. Viszont egy bérelt hajóért a Karib-tengeren több ezer fontot is fizethetünk.

Kétségtelen, hogy a megszorítások ideje jött el sokak számára, de mindez nem jelenti azt, hogy luxuséletet élni reménytelen lenne. A pénzügyi válság idején is kitűnő lehetőségek állnak azok rendelkezésére, akiknek fontos a látszat. A Telegraph című brit lap szerint a luxus még most is megfizethető, legalábbis, ha bérlésről van szó.

A látszat legalább megmaradhat

Cégek sokasága kínál státuszszimbólumokat átmeneti időszakra, anélkül, hogy az ügyfeleknek nagyobb összeget kéne áldozniuk a szükséges tárgyak, eszközök megvásárlására. Exkluzív autók, jachtok, táskák, sőt kutyák is kölcsönözhetők már nem csak napokra, hanem akár hetekre, hónapokra is.

Az összeg természetesen változó, attól függően, mit bérelünk és mennyi időre. Nagyobb befektetést igényelhet például egy nyaralási jog megvétele. 189 ezer fontért (67 millió forintért) hat, teljes személyzettel ellátott luxusvillában (például Thaiföldön, Brazíliában, Portugáliában és Marokkóban) kaphatunk "részesedést". A hét évre szóló jog megváltásával évi 4 hetet tölthetünk a hatalmas villák bármelyikében.

A mediterrán vidékek vagy a Karib-tenger szerelmeseinek mintegy napi ezer fontos (354 ezer forintos) költséggel nem csak jachtot, hanem személyzetet is lehetőségük van bérelni (aquacruise.com), de egy Moody 64 típusú hajót például 200 fontért (71 ezer forintért) is magunkénak tudhatunk egy napra. 

Kisebb, de természetesen komoly presztízsértékkel bíró termékeket is bérelhetünk, így Cartier és Rolex órákat, de szükség esetére több ezer fontos kölcsön ékszereket is kínálnak az online ékszerészetek. Művészeti galériák is kínálnak hosszabb-rövidebb időszakra modern alkotásokat, amelyek között olyan is akad, amelyért alig 15 fontot (5300 forintot) kell fizetni egy hónapra.

Amennyiben a szomszédok, vendégek személyzettel való lenyűgözése a cél, szintén bőven akad cég, akikhez fordulni lehet. A greycoatplacements.co.uk inast, takarítónőtt, szoptatósdadát és sofőrt is ajánl napi 200 fonttól (71 ezer forinttól).

A handbaghirehq.co.uk havi 7,5 fontért (2600 forintért) kínál olyan márkás táskákat, mint Balenciaga vagy Burberry, míg a flexpetz.com ugyanennyi időre közel 100 fontért (35,4 ezer forintért) közvetít kutyusokat.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5