Golyóálló asztal egy autó áráért

Címkék: művész, golyóálló, asztal

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ultrabiztonságos asztalt készített egy amerikai dizájner. Joshua Farrell alkotása nem csak golyóálló, hanem drága is, hiszen a művész kereken 17 ezer dollárt, vagyis több mint 3,5 millió forintot kér az egyébként kézzel készült berendezési tárgyért.

Bírja a strapát
Szokatlanul robosztus és cseppet sem áramvonalas az az asztal, amelyet 17 ezer dollárért, vagyis több mint 3,5 millió forintért kínál készítője.

Joshua Farrell dizájner és szobrász munkája megformálása közben arra is ügyelt, hogy annak, aki kifizeti a drága "műalkotást", némi pluszt is adjon ezért az árért.

A mestermunka különlegessége az, hogy golyóálló üveg a felső lapja, így a tehetős tulajdonosnak nem kell attól félnie, hogy egy szerencsétlen baleset, vagy esetleg támadás esetén kár esne az asztalban.

A nyolclábú berendezési tárgyat alkotója egy kis művi sérüléssel, mégpedig "golyó ütötte lyukakkal" is ellátta, hogy kissé feldobja és patinásabbá tegye külsejét.

Az amerikai dizájner 1992 óta készít fém műalkotásokat. A kézi készítésű, egyedi darabok jellegzetessége, hogy a művész újrahasznosított anyagokból készíti el őket, mondván a láthatóan igénybe vett felületek, érdekes textúrák egyfajta bájt kölcsönöznek az elkészült alkotásoknak.

A 41 éves művész alkotásának szélessége 91,4, hosszúsága 152,4, míg magassága 78,7 centiméter.

A golyóállóság azonban nem új keletű igény, még ha a műtárgyak piacán ritkaságnak számít is.

A kolumbiai Miguel Caballero fokozott védelemre szoruló milliomosoknak és politikusoknak kínál különböző, forradalmian új megoldásokat, köztük golyóálló divatos ruhákat.

A stílusos, ugyanakkor biztonságos darabok - köztük zakók, dzsekik - ára természetesen meglehetősen borsos. Egy európai stílusú, kifejezetten könnyű, mégis golyóálló funkcióval bíró póló például 12 ezer dollárba, vagyis 2,5 millió forintba kerül.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5