750 milliót kínálnak a diáklány szüzességéért

Címkék: szex, USA, dollár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Alig néhány hónapja tudatta a világgal egy 22 éves diáklány, hogy jó pénzért megválik szüzességétől, mivel így akarja finanszírozni tanulmányait. A Natalie Dylan néven ismert szűznek állítólag 3,8 millió dollárig, vagyis 752 millió forintig terjedő összegeket ajánlanak az önjelölt támogatók.

Hatalmas port kavart fel szüzessége áruba bocsátásával az a Natalie Dylan néven ismert, 22 éves diáklány, aki azt tervezte, az így befolyt pénzből fedezi tanulmányai költségét. Úgy tűnik, a sajtóban álnéven szereplő amerikai fiatal a korábbi tervekkel ellentétben nem csak a főiskolai évekre elegendő összeget kereshet ártatlansága áruba bocsátásával.

Bizonyítani is tudja, hogy ártatlan

Natalie Dylan szüzessége ugyanis komoly érdeklődést váltott ki néhány tehetősebb "úriember" körében, akik egészen 3,8 millió dollárig terjedő ajánlatokkal bombázzák a diáklányt. Az eladó eredetileg egymillió dolláros ajánlatban reménykedett, ezzel szemben akár meg is négyszerezheti az első éjszaka értékesítéséből tervezett bevételt.

A potenciális támogatók közül a befutó még nincs meg, de az internetes hirdetésben azt ígérte, hogy azzal bújik ágyba, aki a legtöbbet fizet.

Dennis Hof, a lány futtatója, vagyis menedzsere mindent megtesz az ajánlatok feltornázásáért. "Egy és 3,8 millió dollár (198 millió és 752 millió forint) közötti ajánlatokat kaptunk" - mondta Hof, aki azt is elárulta, van néhány olyan jelentkező, aki tetszik is a lánynak. "E-mailen és telefonon is tartja a kapcsolatot néhány úriemberrel. Természetesen akarja kezelni a dolgot."

Ezért az árért azonban nem csak szüzességet, kellemes külsőt, hanem szakképzettséget is biztosít a lány, aki "nőtudományból" diplomát is szerzett.

A pénzből a tervek szerint Natalie Dylan a házasság- és családterapeuta tanulmányokban való elmélyülést finanszírozná.

A szüzesség értékesítéséért a nevadai Moonlight Bunny Ranch bordélyház felel, akik azután vállalták el a különleges ügyfelet, miután annak hirdetését az eBay online aukciósház nem akarta feltenni oldalára.

Ártatlanságát bizonyítandó, Natalie Dylan természetesen orvosi vizsgálatnak is hajlandó alávetni magát.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5