Hétfogásos csokoládés menüt kínál az étterem

Címkék: csokoládé, étterem, brit, London

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Külön menüvel készült a most kezdődő Nemzeti Csokoládéhétre egy felkapott londoni étterem. A puccos fogásairól ismert Almeida erre a hét napra hétfogásos ételsort állított össze mintegy 20 ezer forintos áron, ahol a csokit olyan összetevőkkel párosítják, mint a galambhús vagy éppen a sárgarépa.

Október 13-tól hét napon át tart Nagy-Britanniában a Nemzeti Csokoládéhét. Az alkalomra számos étterme és cukrászda szolgál meglepetéssel édesszájú vendégeinek, és ez alól London egyik népszerű étterme, az Almeida sem kivétel.

Alan Jones munka közben

A brit főváros északi részén fekvő felkapott hely egy hétfogásos csokoládés menüsort állított össze. A 60 fontért, vagyis mintegy 20 ezer forintért kínált ételsor minden elemében szerepel valamilyen édes különlegesség, mégpedig meglehetősen szokatlan kombinációkkal. 

Az Almeida mesterszakácsa, Alan Jones a díjnyertes cukrásszal, Paul A. Younggal közösen állította össze a menüt, számos szokatlan párosítást garantálva.

Mindkét férfi a Michelin-csillagos szakács, Marco Pierre White mellett dolgozott, előbbi tavaly nyár óta felelős az Almeida konyhájáért, míg utóbbinak két luxus csokoládéboltja is van a környéken.

Ezen a hét napon a vacsoravendégeknek többek között alkalmuk nyílik megízlelni, milyen is vajdiós mártás venezuelai csokoládéval és köménnyel, de ehetnek füstölt angolnát és osztrigát is, csokiszósszal, mogyoró- és kókuszbundában.

A fogások közül nem hiányozhat a szárnyas hús sem.

A sült galamb és a kandírozott sárgarépa mellé Amedei Toscano fekete csokoládé jár, majd ezután nekiveselkedhetünk a sajtos csokinak.

Éppígy a desszert sem maradt le a hétfogásos menüről, aki még bírja szusszal, zárásként fügét ehet fehér-, tej- és fekete csokoládéval.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5