Beperelték a színésznőt, mert több cégnek adta el magát

Címkék: sztár, óra, ékszer, per, Charlize Theron

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Charlize Theron akár dollármilliókat is fizethet, ha pert veszít a Raymond Weil luxusóra-készítővel szemben. A napokban előkerült bírósági dokumentum szerint a színésznő 3 millió dollárt kapott azért, hogy csak az órás luxusbrand kollekcióit viselje, de közben a Diornak is dolgozott.

Ahogy a sztároknál szokás, Charlize Theron is azzal növeli bevételeit, hogy különféle luxusmárkáknak  "adja el" magát. A színésznő ott követte el a hibát, hogy egyszerre több cégnek  is dolgozott, miközben egyik  megbízójával kizárólagosságban állapodott meg. A sztár fényűző ajándékokat kapott a Cartier-től, a Chopard pedig dollárban számolva is hatjegyű összeget fizetett neki, hogy az általa készített luxuscikkeket viselje. 

Úgy tűnik azonban, az egykor modellként dolgozó színésznő túl sok márkát reklámozott egy időben. A svájci high end órákat készítő Raymond Weil pert indított a sztár ellen. Weil szerint a  színésznő azzal, hogy a konkurens cég termékeivel szerepel a fotókon, megsértette a 18 hónapra szóló megállapodásukat.

Sokat keres, gyorsan felejt

A The Smoking Gun nevű, hírességekkel kapcsolatos hatósági dokumentumokat közlő oldal nemrég közzétette azt az okiratot, amelyből kiderült, hogy Theron 2 évvel ezelőtt 3 millió dollárt (526 millió forintot) kapott a Raymond Weiltől a reklámokért. A megállapodásban az is szerepelt, hogy nem "dolgozhat" más óra- és ékszerkészítő cégnek 2005 októbere és 2006 decembere között.

A sztár ennek ellenére időközben  szerződést kötött a Diorral is, derült ki a New York-i bírósági dokumentumokból. Theronnak a J'Adore nevű parfümöt kellett reklámoznia, és a luxusbrand honlapján speciálisan a Dior-kampányra tervezett ékszereket és kiegészítőket viselt.

A színésznő azonban nemcsak a reklám erejéig tért el a szerződésben foglaltaktól: egy filmfesztiválon szintén egy Dior órában jelent meg. Theron egyébként 200 ezer dollárt (35 millió dollárt) kapott  a Chopard-tól, hogy a 2006-os Oscar-gálán a márka kollekcióját viselje, és újabb 50 ezret (8,7 millió forintot) tett zsebre, amikor  egy londoni díjátadón pompázott a brand termékeiben.

Bár a 2006-os Golden Globe-on "ingyen" viselte a Cartier órát, korábban 35 ezer dolláros (6 millió forintos) gyűrűt, egy 8 ezer dolláros (1,4 millió forintos) fülbevalót és egy hasonló értékű karkötőt kapott ajándékba a luxuscégtől.

A New York-i bíróság elutasította a Weil keresetét, viszont azt tanácsolta, hogy a felek próbálják meg peren kívül rendezni a vitát. A színésznő szóvivője eddig nem reagált az AP hírügynökség megkeresésére. Nem Charlize Theron az egyetlen olyan sztár, aki nem tudja, mit szabad hordania: Jessica Simpsont korábban 100 millió dollárra (17,5 milliárd forintra) perelte a Tarrant Apparel Group nevű cég, mert nem a nevével fémjelzett kollekciót viselte. A színésznő ráadásul egy interjúban a True Religiont nevezte meg kedvenc brandjeként.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5