Megvette a szigetet, ahol megismerte a feleségét

Címkék: sziget, milliomos, brit

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Több millió fontért vette meg annak a La Manche-csatornában található szigetnek a haszonbérleti jogát egy szerelmes férj, ahol először randevúzott feleségével. John Singer 1994-ben a Herm Islanden vitte el vacsorázni Juliát, akit még abban az évben el is vett.

John és Julia Singer 14 évvel ezelőtt a La Manche-csatornában fekvő egyik apró szigeten, Herm Islanden estek szerelembe egymással, első közös randevújukon. Herm szigete alig 2 kilométer hosszú, ám annál vadregényesebb helyszínnek bizonyult a pár kapcsolatának elindulásához.

A szigetre évente 60 ezren látogatnak el

Az 1994-es randevú olyan jól sikerült, hogy John és Julia még abban az évben összeházasodtak. Singerék azóta is olyan kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, hogy amikor a férj meghallotta, hogy a sziget haszonbérleti jogának tulajdonosai, Adrian és Penny Wood Heyworth hatvan év után megválnának Herm szigetétől, úgy döntött, meglepi vele feleségét.

A több millió fontos beruházással a férj nem csak egy 50 lakosú földdarabra, hanem egy régimódi turistaparadicsomra is szert tett.

A szigeten ugyanis egy hotel is található, amelyben nem csak tévé nincs, hanem telefon, sőt óra se. A vendégek csomagjait traktor szállítja, Hermen ugyanis tilos az autó- és bicikliforgalom.

A haszonbérleti jog meghirdetése alaposan ráijesztett a helyiekre, akik féltették a sziget érintetlenségét.

Jogosan, hiszen Herm a Von Essen luxushotellánc figyelmét is felkeltette, amelynek vezetői 15 millió fontot, vagyis 4, 54 milliárd forintot fizettek volna a negyvenéves haszonbérletért. A Singer-házaspár úgy nyilatkozott, teljes odaadással irányítják majd az egy bolttal és egy kocsmával rendelkező kis sziget életét, működését. Már meg is alapították a Herm Island Ltd. névre hallgató non-profit szervezetet, és úgy tervezik, a sziget turizmusából befolyt pénzt jótékony célokra fordítják majd.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5