A legdögösebb női cipők

Címkék: Christian Louboutin, cipő, divat, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Felmérést készített a tehetős európai nők cipővásárlási szokásairól, egyszersmind kedvenc márkáiról egy luxuspiacot elemző cég. A Luxury Institute által Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban végzett vizsgálat szerint a legnépszerűbb cipőmárka a Christian Louboutin.

Rangsorolták az európai nők kedvenc luxusmárkáit, legalábbis a cipők terén. Egy New York-i központú, független luxuselemző cég Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban végzett vizsgálata szerint az öreg kontinens tehetős hölgyei a legjobb lábbeli márkának a Christian Louboutint tartják.

Christian Louboutin cipőit értékelik a gazdag nők

A Luxury Institute a megkérdezetteket arra kérte, értékeljék a listájukon szereplő 29 luxusbrandet, majd a kapott válaszokat kielemezve összeállították 2009 legmárkásabb cipőinek rangsorát.

Az elemző cég rendszerint a legtehetősebb réteg tagjait vonja be felméréseibe, akiknek igazolt vagyonuk és keresetük jócskán az átlag felett van. A felmérés során megkérdezett európai nők a luxuslábbelik világában szerzett "ismereteik" alapján válaszoltak és értékelték a felsorolt brandek termékeit - egyediség, presztízsérték és exkluzivitás szempontjából.

A felmérés eredménye szerint a Christian Louboutin után szorosan olyan nagy brandek cipői csigázzák fel legjobban a gazdag vásárlókat, mint a Manolo Blahnik és a Sergio Rossi.

A 29 összehasonlított cipőmárka ABC-sorrendben: Bottega Veneta, Burberry, Chanel, Chloe, Christian Louboutin, Dior, Dolce & Gabbana, Fendi, Ferragamo, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani, Gucci, Hermes, Hugo Boss, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Manolo Blahnik, Marc Jacobs, Michael Kors, Miu Miu, Prada, Ralph Lauren, Sergio Rossi, Stella McCartney, Stuart Weitzman, Tod's, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5