Börtönbüntetés luxushotelben potyázásért

Címkék: luxus, hotel, számla, börtön, büntetés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Két ausztrál súlyos árat fizetett azért, hogy azt hitte, büntetlenül időzhet fizetés nélkül egy német luxushotelben. Mindketten letöltendő börtönbüntetést kaptak.

Sokan álmodnak arról, hogy egy időre luxushotelbe költöznek, élvezve a pompát és csillogást, feledve a hétköznapi bosszúságokat. Az élményért sokan fizetnének is, de valószínűleg többen ábrándoznak arról, hogy milyen jó lenne ingyen a gazdagok bőrébe bújni.

Az emberek nagy részének valószínűleg nem lesz ötcsillagos hotelélményben része, garantáltan lesznek viszont néhányan olyanok is, akik mindent bevetnek azért, hogy fizetés nélkül ússzanak meg néhány luxusban töltött éjszakát.

Börtön járt a 147 ezer eurós számláért

Valami ilyesmi járt két ausztrál fejében is, akik arcátlanságukkal egészen messzire merészkedtek. A világ másik feléről Németországba látogatott turisták egy frankfurti luxushotelben szállásolták el magukat, a számlát azonban nem voltak hajlandóak fizetni.

A két ausztrál év elején érkezett a Villa Kennedybe, ahol kereken két hónapot töltöttek. Számlájukon 147 ezer euró (35,3 millió forint) gyűlt össze tartozásként, melyet egyáltalán nem akartak rendezni.

A tiszteletlen vendégek eleinte a 320 négyzetméteres elnöki lakosztályban szálltak meg, melynek ára éjszakánként 3800 euró (914 ezer forint). A hotel vezetősége amint észlelte, hogy fizetési problémák lesznek, egy olcsóbb szobába költöztette át az ausztrálokat, a helyzet azonban nem akart megoldódni.

A Villa Kennedy nem tehetett mást, a rendőrséghez fordult, és feljelentést tett a nem fizető vendégek ellen, akiket végül csalás vádjával állítottak bíróság elé.

A vádlottak padjára ültetett 37 esztendős bankmenedzsert és kísérőjét, egy 51 éves mérnököt egyaránt bűnösnek találta a bíróság, ügyükben súlyosan elmarasztaló ítélet született.

A kéthónapos potyázás ára egy jóval szerényebb körülményeket biztosító intézménybe szóló "beutaló" lett, a bankmenedzsernek egy év öt hónapot, míg társának egy év nyolc hónapot kell rács mögött töltenie.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5