Megjósolta a lottónyereményt a cigányasszony

Címkék: nyeremény, lottó, mágia, Egyesült Királyság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy brit lottónyertes házaspár azt állítja, hogy egy cigányasszony napokkal a sorsolás előtt megjósolta nekik a mesés gazdagságot. A jósnő még az összeg számjegyeit is előre jelezte.

Gary és Ann Henry a hatalmas nyeremény előtt egy snackbárból élt. A lottósorsolást megelőző napokban Ann Henry egy ősz hajú, rejtélyes asszonyra lett figyelmes az utcán, aki bőrig ázott az esőben. Behívta a házukba, készített neki egy teát, és megkínálta egy szendviccsel. A hálás vendég cserébe jósolni kezdett, és azt mondta, hogy a házigazdát hamarosan nagy szerencse fogja érni lottónyeremény formájában.

Ezúttal bejött

Azt is megmondta, hogy Henry-ék egy 4-es számmal kezdődő csekket fognak kapni, és hogy az összeg végén jó néhány nulla is lesz. A jósnő pontos adatokkal rendelkezett Henry-ék családjával kapcsolatban is, sőt három gyermekükről is találó leírást adott.

Ann Henry csak nevetett, amikor meghallotta a jóslatot, azonban nagyon meglepődött, amikor néhány nap múlva végre kisorsolták a férje által hosszú idő óta megjátszott számokat. A pár csaknem 4,5 millió fontot (1,3 milliárd forintot) nyert.

A nyertesek azóta sem látták a cigányasszonyt, aki állítása szerint Wales-ből került Durham környékére. A jósnő azt mondta, hogy karácsonykor ismét benéz. A férj, aki lottómilliomossá válása előtt igen szkeptikus volt a jósnőkkel kapcsolatban, ma már hisz a jövendőmondóknak, nyilatkozta. 

Nem ők az elsők, akik azt vallják, hogy valamilyen titokzatos, mágikus szerencsének köszönhetik lottónyereményüket.  Egy egyesült államokbeli könyvelő azt nyilatkozta a sajtónak, hogy boszorkányság segítette 32 millió dolláros nyereményéhez. Elwood "Bunky" Bartlett  azt mondta, hogy a pogány istenek közbenjárására sikerült a mesés vagyonhoz jutnia. Azt kérte ugyanis, hogy nyerjen a lottón, cserébe pedig megtanítja az embereket a Wicca-kultuszra.

Deluxe Magazin

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

bodor magdolna | 2012. február 9., csütörtök 09:17:19

én is szeretnék egy ilyen szerencsés joslást nagy bajban vagyok

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5