Palackozott esővíz méregdrágán

Címkék: luxus, víz, eső, hotel, szálloda

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Tasmanian Rain néven első osztályú, friss esővizet kínálnak néhány kiválasztott luxushotelben. A terméket magánszemélyeknek is értékesítik.

Szupertiszta víz
A Tasmanian Rain a legkiválóbb minőségű, palackba zárt esővíz, mely több, az exkluzivitásra sokat adó luxushotel kínálatában megjelent. A szállodák mellett magánszemélyek is vásárolhatnak a vízből, mely 2009-ben az észak-amerikai piacon is megjelenik kiskereskedelmi forgalomban.

Tazmánia, mely többek között ördögéről is nevezetes, egy kis sziget Ausztrália közelében, a vizet innen gyűjtik össze. A földdarab abban a szerencsés helyzetben van, hogy a Meteorológiai Világszervezet (WMO) mérései szerint az egész bolygón itt a legtisztább a levegő, a csapadék így teljesen szennyeződésmentes.

A gyártó cég külön hangsúlyozza, hogy az itt gyűjtött eső sosem ér földet, a gyűjtőedények még azelőtt felfogják a vizet, hogy az bármilyen veszélyes anyaggal kapcsolatba kerülne.

A termék az utólagos mérések szerint is a világ legtisztábbjai közé tartozik, a gyártó egyenesen azt állítja, hogy az ásványvizek nagy részénél is természetesebb. Ennek oka, hogy a földfelszín alatt rejlő vízforrások kitermeléséhez viszonylag sok energia és eszköz szükséges, a palackozásig pedig nem tudják az összes részecskét kiszűrni.

A Tasmanian Rain viszont ezzel szemben semmilyen mellékterméket nem tartalmaz, a víz a maga természetességében kerül a száz százalékban újrahasznosítható üvegpalackokba. A terméket már több luxushotel felvette kínálatába, még a Ritz-Carlton VIP-lakosztályaiban is Tasmanian Rainnel kényeztetik a vendégeket.

A Jumeirah hotelcsoport dubaji szállodáiban Tasmanian Raint szolgálnak fel a fényűző ebéd mellé, de Las Vegas, Chicago és Miami több ötcsillagos szállodájában is megtalálható a tiszta, tazmániai esővíz. A Tasmanian Rain 12 vagy 24 palackos rekeszekben vásárolható meg. A 12 rekeszes kiszerelés 750, míg a 24-es 375 milliliteres palackokat tartalmaz, a nagyobb üvegköltség miatt azonban előbbi 60, míg utóbbi 75 dollárba (10 és 13 ezer forintba) kerül. A termék honlapjáról magánszemélyek is rendelhetnek a vízből.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5