Mennyiért vehetünk egzotikus vagy egyedi ékszereket?

Címkék: ékszer, luxus, Magyarország

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A nagy presztízsértékkel bíró luxusékszerek között jó pár nem csak árában, hanem megmunkálásában, anyagában vagy stílusában is különleges. Az alábbiakban annak jártunk utána, milyen speciális, egyedi darabokat kínálnak itthon az elit ékszerészetek. Csillogás és színkavalkád pár tízezer és több százezer forint között.

Az ékszerpiac számtalan szereplője között jó pár olyan akad, amelyek termékeit a legtöbb milliomos felírja a beszerzendő dolgok listájára. A legdivatosabb és egyben anyagilag a legjobban teljesítő ékszerházakat ma már rangsorolják is, amelyek tíz befutója egy idei felmérés alapján sorrendben a következő brandek szerepelnek: Harry Winston, Buccellati, Van Cleef & Arpels, Graff, Tiffany, Piaget, Cartier, Chopard, Bulgari és Mikimoto.

Művészet és luxus


A Frey Wille nemzetközileg ismert tűzzománc készítő cég bécsi gyökerekkel, amelyet Michaela Frey iparművésznő alapított 1951-ben. Dr. Friedrich Wille - aki 1980-ban vette át a cég irányítását - kiváló üzleti érzékének köszönhetően a Frey Wille napjainkra egy világszerte 50 üzlettel és több, mint 1000 viszonteladóval rendelkező vállalattá nőtte ki magát.

A cég ékszereinek töretlen sikerét éppúgy köszönheti a különböző történelmi korszakok, a kortárs művészet, a világhírű művészek inspirálta motívumok művészettörténeti hitelességének, mint Simone Grünberger-Wille sajátos, újító elképzeléseinek és magának a különleges technikai eljárással készült nemes tűzzománcnak.

Több mint ékszer

Egy olyan különleges ékszerről van szó, ami esszenciálisan tartalmazza a szépség örömét, a művészet iránti rajongást és az egyediség megélését. A Frey Wille tűzzománc egy speciális égetési eljárással készülő művészi alkotás, számos motívuma olyan híres festők munkái alapján készült, mint Hundertwasser, Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Claude Monet.

Sajátossága, hogy a tűzzománcba 24 karátos aranyport égetnek, amelyet aranyozott, ródiumozott illetve 18 karátos arany foglalatokba helyeznek.

A Frey Wille tervezőinek ODE TO JOY OF LIFE névre keresztelt legújabb kollekcióját a szeretet, a szerelem és a szenvedély ihlette, amely a titkon áhított álmok, érzések megvalósulásának lehetőségét hirdeti. Az ODE TO JOY OF LIFE szettjei a következők: Heavenly Joy, Paradise Moonlight, Paradise Sunlight, Endless Love, Red Passion, Blue Passion.A Díva karkötő


"Nehéz meghatározni, hogy melyek lennének a Frey Wille legkülönlegesebb darabjai, hiszen mindegyik az egyedülálló szépséget hivatott képviselni" - tudtuk meg a cég magyarországi képviselőjétől, Sztankó Mónikától.

Ami az elmúlt időszakban a vásárlók körében igazán nagy sikert arat, az a széles Díva karkötő (141 500 - 167 900 forint) és Díva gyűrű (51 700 - 68 200 forint), amelyek az abszolút nőiesség és annak felvállalásának szimbólumaiként is felfoghatók.

A dekoltázst elegánsan kiemelő hosszúkás Grande Cascade medál (59 900 - 79 200 forint) szintén egyike a közkedvelt Frey Wille-modelleknek.

Mindenképp említésre méltók még a cég termékskálájából az órák (266 600 - 343 300 forint), legyen szó bármelyik formáról, önmagukban is kiválóan kiegészítik a hölgyek öltözékét.

A 18 karátos Nautilus gyűrű nemcsak küllemében, de értékében is (461 900 - 534 500 forint) egy magasabb kategóriát képvisel, és ezért talán joggal is nevezik a Frey Wille királynői méltóságot adó ékszerének.

A Frey Wille ékszerek rajongói főként művészetkedvelő emberek, akiknek fontos, hogy szeretteiket vagy akár saját magukat valami különleges és beszédes ajándékkal kényeztessék, individualitásukat ezek segítségével is kifejezhessék.

Mindenki megtalálhatja az egyéniségének, karakterének és nem utolsó sorban a saját gondolatvilágának legmegfelelőbbet, ami lehet akár kisebb vagy nagyobb medál, keskenyebb vagy szélesebb karkötő, szögletes vagy kerek formájú óra, pasztell vagy élénk színekből álló sál, kendő és stóla.

"A Frey Wille ékszerek 2002 óta nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban is, ami tanúbizonysága annak, hogy a magyarok rendkívül befogadók a szépség és a művészet iránt" - mondta el Sedon Gréta, a cég marketingvezetője.
 

 

1.  Mennyiért vehetünk egzotikus vagy egyedi ékszereket?
2.  Magyar ötvösmester az élvonalban
3.  Kristály és őszi-téli leánykérések

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5