A világ legdrágább Barbie-ja

Címkék: luxus, baba, gyémánt, Barbie

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Mexikóvárosban mutatták be a világ eddigi legdrágább, Barbie-baba számára készített ruháját. Az alkotás több mint 16 millió forintot ér, hiszen 318 gyémánt díszíti.

Drágakövek mindenütt
A Barbie-őrület ugyan már régen lecsengett, mégis vannak még művészek, akiknek ma is megmozgatja fantáziáját a műanyagból készült baba.

Egy szerényebb családi ház jön ki annak a komplett felszerelésnek az árából, melyet nemrég mutattak be Mexikóvárosban. A Barbie-öltözetet 318 igazi gyémánt díszíti, értéke 95 ezer dollár, vagyis 16,4 millió forint.

A ruha nem eladó, kizárólag hírverési célból készült. Az alkotó egy ékszercég, mely a baba fejdíszét, fülbevalóit, nyakláncát, karkötőjét, gyűrűjét és papucsait kizárólag fehérarany és gyémánt felhasználásával készítette el.

Magán a ruhán további 44 kerek drágakövet szórtak el, összesen 20,66 karát súlyban. Az exkluzív baba elkészítéséből kivette a részét az Universal Pictures is, a bemutató ugyanis éppen a stúdió új DVD-jének, a Barbie és a Gyémánt Kastély megjelenését koronázta meg.

Giancarlo Melloni, a Barbie mexikói termékmenedzsere szerint a film története a gyémántok körül forog, de "a ragyogó ékszerek mellett olyan fontos kérdéseket is érint, mint a barátság és a zene."

A korábbi Barbie-rekordot egy 1999-ben készített darab tartotta, melyet a baba megjelenésének negyvenedik évfordulójára készített a De Beers nevű cég.

Az egykori, egyetlen darabban készült csúcstartó 160 gyémánttal büszkélkedhetett, értéke 85 ezer dollár, azaz 14,7 millió forint volt.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5