Szüzekkel és luxusautókkal ünnepelt Szváziföld királya

Címkék: Szváziföld, király, buli

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hivatalosan 1,5 millió fontért, vagyis 450 millió forintért rendezett óriási bulit Szváziföld királya a Függetlenségi Nap alkalmából. Az afrikai ország uralkodója, III. Mswati lányokkal, leopárdbőr ágyékkötővel és 20 vadonatúj autóval ünnepelte meg a jeles évfordulót.

A Szváziföldből és lakosainak életéből, múltjából meglehetősen kevés európai lehet naprakész, ami nem is csoda, hiszen az afrikai ország nem a fekete kontinens túlsó végében fekszik, hanem egészen parányi is.

Őfelsége nemzeti öltözetet viselt a nagy napon

Mindez persze nem jelenti azt, hogy az egyébként a gazdag turisták körében kedvelt egzotikus úti cél ne lehetne színtere érdekes eseményeknek. Legutóbb a Függetlenégi Nap alkalmából rendezett fényűző megapartit az ország királya, III. Mswati.

Az Ezulwiniben épült stadionban tartott ünnepségen leopárdbőr ágyékkötőt viselő harcosok ezrei vettek részt, dárdával és marhabőr pajzsokkal a kezükben, akiket több tízezer szűz követett. A tisztaságot jelképezendő, a lányok félmeztelenül vonultak fel az uralkodó előtt, remélve, közülük választja ki 13 meglévő felesége mellé a következőt.

A 300 fős, vörös díszegyenruhát viselő őrség sorfala között maga Mswati király vonult végig, mégpedig szintén leopárdbőrbe öltözve, majd egyik kedvenc autójából, egy a stadiont körbejáró, nyitott BMW X5-ből integetett az összesereglett tömegnek. A jármű rendszáma természetesen szintén uralkodóhoz méltó volt, a táblán ugyanis ez áll: HMSD, ami angolul az Őfelsége Szváziföld uralkodójának rövidítése.

Afrika utolsó igazi monarchiájának, egyben legkisebb dél-afrikai államának múlt heti ünnepségén egyúttal a király 40. születésnapját is megülték.

Kevésbé volt örömteli ugyanakkor néhány szváziföldi lakosnak a hatalmas rendezvény költsége, amelyet hivatalosan 1,5 millió fontra, vagyis 450 millió forintra tesznek, ám egyes források szerint az ünnepségsorozat ennél jóval többe kerülhetett.

Csak erre az alkalomra 20 BMW 750-est vásároltak, pedig a Dél-Afrikai Köztársaság és Mozambik között elhelyezkedő Szváziföld a kontinens szegény országai közé tartozik.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5