Spirituális elmélyülés 2 millióért

Címkék: Nepál, wellness, meditáció

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Spirituális utakat kínál egy amerikai wellness-szervezet Nepálba. A novemberben és decemberben induló egyhetes luxusutak ára repülőjeggyel együtt közel 12 ezer dollár, vagyis több mint 2 millió forint.

Egyedülálló lehetőséget kínál a Santa Barbara Wellness Intézet, amely gazdag, a spirituális világra fogékony utazóknak kínál nepáli luxusutat. Az intézet korlátozott számban szervez csoportos utazást, amelyekre ez év novemberében és decemberében kerül sor.

A Hyatt Regency Hotel Katmanduban

A vállalkozó kedvű, meditatív élményekre, szellemi és spirituális tapasztalatokra nyitott jelentkezőket az úton buddhista tibeti meditációs mesterek és felkészült nyugati dharma (belső emberi természet) oktatók kísérik.

A Katmandu-völgybe érkező résztvevőknek a spirituális felkészítések és a nagy tudású mesterek mellett a luxust sem kell nélkülözniük az ázsiai túrán. A szállást ugyanis az exkluzív Kathmandu Hyatt Regency Hotelben foglalja le a Santa Barbara Wellness Intézet.

Az egyhetes spirituális úton egy csoportba legfeljebb 25 jelentkezőt jegyeznek be a szervezők. A lelki elmélyülések mellett lesz idő az UNESCO Világörökség-listájának hat helyi tagját is meglátogatni, így a palotákkal és templomokkal körülvett Durbar-teret, az ország legrégibb szent helyét, a Swayambhunath sztúpát (hagyományos buddhista szakrális épület) és a Boudhanath sztúpát is. 

A kirándulások után a csoport tagjai visszatérhetnek az utazás jellegéhez tökéletesen illeszkedő luxushotel békés, megnyugtató közegébe, amely a legmodernebb szolgáltatásoknak sincs híján.

A novembertől szervezett utak messze nem csak különlegesek, hanem egyúttal igen drágák is.

A Santa Barbara Wellness Intézet mintegy 11 ezer dollárért, vagyis közel 1,9 millió forintért kínálja a spirituális programot, amelynek árában az utazás költségei még nem szerepelnek.

Ez utóbbiért további mintegy 1000 dollárral, azaz 170 ezer forinttal kell számolniuk az utasoknak.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5