Fel akarta gyújtani menyasszonyát a multimilliomos

Címkék: esküvő, menyasszony, milliomos, botrány

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Őrizetbe vették azt a milliomost, aki fel akarta gyújtani menyasszonyát és 2 millió font értékű mallorcai villájukat. Carl Addison alig pár nappal előtte azért szakított választottjával, mert állítása szerint nem bírta elviselni az egykori modell hisztériás rohamait.

Rácsok mögé került az a férfi, aki miután fel akarta gyújtani "frissen dobott" menyasszonyát és közös otthonukat, feladta magát a rendőrségen. Az őrizetbe vett, 42 éves Carl Addisont azzal vádolják, hogy egy heves vita után Nicola Hewlett életére tört, és tüzet akart okozni egy 2 millió fontos, a mallorcai Portal Nousban fekvő villában.

Az ingatlanmágnás a gyújtogatási kísérlete után jó ideig rejtőzködött, ám végül feladta magát a mallorcai rendőrőrsön.

A páros a boldog békeidőkben

A páros, pontosabban a milliomos Carl Addison az eset előtt egy hónappal szakított menyasszonyával, akivel korábban az esküvő dátumát idén augusztus 29-re, a férfi 42. születésnapjára tűzték ki. Az üzletember ismerősei szerint azért döntött a fényűző esküvő lefújása mellett, mert már nem bírta elviselni menyasszonya dühkitöréseit és hisztériás rohamait.

A 41 éves egykori modell azt mondta a rendőröknek, volt párja a vita hevében az ágyra lökte, lelocsolta benzinnel, ám amikor a férfi tüzet akart gyújtani, sikerült bemenekülnie a fürdőszobába. A nő mobilján kért segítséget, mire Carl Addison elhagyta a helyszínt.

A hatóságok ekkor körözést adtak ki az ingatlanvállalkozó ellen, és elkezdték átfésülni az egész szigetet. Az azóta őrizetbe vett férfi, aki barátai luxusjachtján bujkált, azt mondja, a nő vádaskodik.

"Köztiszteletben álló üzletember vagyok, és az őrült kitalációival tönkreteszi az életemet" - mondta volt menyasszonyáról Carl Addison, hozzátéve, azért szakított, mert a nő pokollá tette az életét.

"A jachtomra költöztem, és amikor visszamentem a villába néhány ruháért, Nicola nekiállt vitatkozni" - utalt a gyújtogatás előzményeire a multimilliomos.

A három évig tartó kapcsolat mindvégig igen viharos volt. Idén nyáron Nicola Hewlett a férfi jachtjáról egyik dühkitörése során állítólag a vízbe dobálta vőlegénye ruháit.

A volt modell nem vette észre, hogy az egyik nadrág zsebében 10 ezer fontnyi készpénz is volt.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5