Swarovski-kristállyal díszített kontaktlencse

Címkék: Swarowski, dizájn, dizájner

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Swarovski és a Designboom nevű cég egy olyan kontaktlencsét készített, amelyet viselve a tulajdonosa anyagi helyzete "ránézésre" megállapítható. A különös ötlet egy kreatív pályázat keretében született meg.

Swarovski kristályokkal a legkülönbözőbb tárgyakon találkozhatunk: ásványvizes üvegen, farmernadrágon, kenyérpirítón vagy babakocsin. A gyártók azonban ezúttal ennél is tovább mentek: a tehetős vásárlók számára egy olyan kontaktlencsét terveztek, amelyet viselve a tulajdonos anyagi helyzete "ránézésre" megállapítható.

Az egyéniség és a vagyoni helyzet hangsúlyozása

A különös ötlet egy kreatív pályázat egyik nyertesétől származik. A versenyt a Crystal Vision és a Designboom nevű cégek közösen hirdették meg. A kiírás értelmében a dizájnereknek olyan tárgyakat kellett tervezni, amelyek a kristály felhasználásával hétköznapi dologból extravagáns, prémium kategóriás cikkeket varázsolnak.

Csak "könnyen hazavihető" tárgyakkal lehetett pályázni. A pályázatra több mint 4000 munka érkezett, a győztes egy Swarovski-kristállyal díszített egér lett.

A második helyen egy Swarovski-kristállyal díszített kontkatlencse, a Sparkle végzett. Az ötlet Anthony Mallier dizájnertől származik. A tervező a kontaktlencse szélső peremére apró, tündöklő kristályokat helyezett.

"A Swarovski mára a szinonímájává vált annak, hogy valami tündöklő, különleges dologgal dobjuk fel a hétköznapi életet" - mondta az ezüstérmes tervező.

"A Swarovski-kristályokkal az átlagosat valami különlegessé alakíthatjuk.

A Sparkle nem más, mint egy kísérlet arra, hogy a legkifejezőbb módon hangsúlyozzuk saját egyéniségünket, ezt pedig a szemen keresztül tehetjük meg".

Más kérdés, hogy mennyire kényelmes a kristályokkal kirakott lencse viselése, hiszen már egy porszem is számos kellemetlenséget okozhat.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5