1001 Éjszaka a Louis Vuittonnal

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

1001 Éjszaka fantázianéven dobott piacra a Louis Vuitton egy új ékszerkollekciót. A francia luxusmárka neve alatt futó, kristályokkal kirakott medálos nyaklánc, gyűrű, karkötő és hajcsat ára 60 és 123 ezer forint között van.

Nyár végén debütált a Louis Vuitton legújabb ékszerkollekciója. A francia luxusmárka kollekciójának minden egyes darabját Swarovski-kristályok ékesítik, amelyeket mesés színviláguknak köszönhetően az 1001 Nuits, vagyis magyarul az 1001 Éjszaka fantázianévre keresztelt a Louis Vuitton.

A kollekció legdrágább tagja

A Seherezádé misztikus, színpompás világát idéző ékszerek közös jellemzője, hogy arany színű fémből készültek, amit a tervezők csillogó rózsaszín, rubinvörös és halványsárga kövekkel kombináltak.

A luxusbrand új ékszerkollekciója összesen négy tagból áll, medálos nyakláncból, gyűrűből, karkötőből és hajcsatból.

Az 1001 Éjszaka misztikus világát felelevenítő ékszerekért természetesen nem kell külföldre menni, hiszen 2008 augusztusától a hazai Louis Vuitton üzlet polcain is megtalálhatóak ezek a darabok.

A kollekció darabjainak ára jól tükrözi azt a nagyvonalúságot, amellyel az ékszereket tervezték. A nyaklánc medállal 95 500, míg a gyűrű és a hajcsat egyaránt 60 ezer forintba kerül. Az 1001 Éjszaka kollekció legdrágább tagja a karkötő, aki ilyet szeretne viselni, annak kereken 123 ezer forintot kell fizetnie érte.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5